Main Page Sitemap

Met korting naar museum beeld en geluid


met korting naar museum beeld en geluid

deals voor een dagje uit. Mis geen Beeld En Geluid aanbieding! Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook Beeld En Geluid korting! Het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum is in de eerste plaats het archief voor alles wat er op de Nederlandse radio en televisie uitgezonden. Als CJP'er maak je je reis korting sandalen door de tijd bij Beeld en Geluid Experience met 7,- korting. Zoals attractieparken, dierentuinen, zwembaden en mogelijk ook wel voor Beeld en Geluid Experience. Daarnaast vind je hier ook hoogtepunten uit 60 jaar televisiejournaal. Dit is je digitale gids. Je mag zelf presenteren en een journaal samenstellen en leert op die manier beter hoe het nieuws in elkaar zit. Zo vertelt het ene paviljoen hoe radio, televisie en internet de wereld verkleind hebben en leer je in een ander paviljoen alles over de gespannen verhouding tussen politiek en journalistiek.

Melding verbergen, meer info. Bied snel mee op een dagje uit en wie weet ga jij straks voor 1 euro naar Beeld en Geluid Experience of ander dagje uit. Zo neem je bijvoorbeeld je eigen videoclip op en presenteer je zelf het nieuws. Behalve de vaste tentoonstelling is er ook een tijdelijke tentoonstelling te bekijken. Je doet hier een echte showopkomst vanaf een trap en ontdekt hoe het is om een screentest te doen voor je favoriete soap. In het museum ontdek je de wereld van de media en ga je zelf aan de slag. In het paviljoen Macht en media leer je over de gespannen verhouding tussen politiek en journalistiek.

Gamma actie 25 korting
Moda italia korting

Maar wat is nieuws eigenlijk? Je ontdekt hoe het is om als regisseur te werken, maakt van dichtbij kennis met Paulus de Boskabouter en doet mee in leuke quizjes. Hierin huist de Beeld en Geluid experience, een museum bij hét grootste tv- en radioarchief van Nederland. Geldig van 10 oktober t/m 2 december 2018. Verlopen kortingen voor Beeld en Geluid Experience. De Experience is opgedeeld is verschillende paviljoens. Bezoek met Vriendin-korting, op vertoon van deze webpagina aan de kassa van Beeld en Geluid ontvang je 50 korting op de toegang tot het museum. Meer Korting, voorkom dat je teveel betaalt! In het paviljoen kijkbuiskinderen zie je de 'echte' meneer de Uil en nog veel meer aandenkens aan kinderprogramma's van toen, zoals Ti-ta-tovenaar, Telekids en Paulus de Boskabouter. Volwassenen betalen dan 8,- ipv 16,- en jeugd (4 t/m 12 jaar) 4,50 ipv. Maar probeer ze gerust nog eens uit om te kijken of ze nu miinto kortingscode juni 2018 wel werken. Op deze pagina wordt gecontroleerd of de verzoeken daadwerkelijk door u worden verzonden en niet door een robot.

Daarnaast is het ook een leuk, interactief museum vol televisiehelden, leuke fragmenten en leerzame experimenten. Het Nederlands Instituut voor. Beeld en Geluid is een audiovisueel museum gevestigd in Hilversum.


Sitemap