Main Page Sitemap

Phantasialand met korting


phantasialand met korting

te genieten! Toch een beetje spannend? Als groep is het mogelijk de tickets voor de shuttlebus vooraf te reserveren. Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook Phantasialand korting! Eten en drinken in het park. Hier zijn fonteinen, donkere gangen, spannende holen en heel veel andere kindjes te vinden! Iedere leraar/begeleider krijgt gratis entree op vertoon van een geldige lerarenkaart, personeelspas of bewijs van de school. Themagedeelte Fantasy is een bizarre fantasiewereld, waar niets is wat het lijkt. De 5 leukste kinderattracties.

Phantasialand met korting
phantasialand met kortingphantasialand met korting

De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 20 januari. Phantasialand korting: Er zijn 8 geldige aanbiedingen beschikbaar!

Flexa korting gamma
Phonegigant kortingscode

De karretjes zijn gemaakte in de zapp sinterklaasfeest korting vorm van vogels, Wuzen, en de rails rijdt langs de nesten van de kleine vogelbaby's. Koop direct erbij: avontuur en genot in het Phantasialand Resort. Hier vind je onheilspellende burchten, diepe kerkers en mysterieuze gangen. Papa en mama mogen ook mee! In Mexico maak je kennis met de Azteken en de Maya's en wie durft stapt in de steilste en hoogste wildwaterbaan van Europa. Je hebt de keuze uit 2 verschillende hotels: Het authentiek Afrikaanse hotel Karibuni en hotel Ling Bao. Je ontdekt Afrikaanse dansers en beleeft de rit van je leven in achtbaan de Black Mamba. Hier ontvangt u uw entreekaarten tegen contante betaling of per EC-kaart of een gangbare creditcard.phantasialand met korting

Topactie Phantasialand: Entree voor Phantasialand Wintertraum 34,50 (22 korting)!
Voordelig overnachten in het beste pretpark van Duitsland.

5 euro korting aliexpress
Anwb nl korting
Brandinvites korting
Succubus kortingscode


Sitemap