Main Page Sitemap

Korting skihal zoetermeer


korting skihal zoetermeer

en het bekendmaken van de winnaar. Voor zover in deze voorwaarden daarvan niet uitdrukkelijk wordt afgeweken, zijn de anvr Reisvoorwaarden, de Algemene Reisvoorwaarden TUI Nederland.V. De Actie is niet van toepassing op reeds gemaakte boekingen, segmentreizen, losse vliegtickets en losse accommodaties voor Krakau, Florence en Parijs. De Actie duurt van 21 november 2017 tot en met 30 september 2018 (hierna: de Actieperiode). Wijzigingen, stopzetten, of aanpassingen van de voorwaarden of de inhoud van de TUI Garanties zal door TUI bekend worden gemaakt via de website /campagne-voorwaarden/ Voor boekingen gemaakt via een Nederlands kanaal is Nederlands recht van toepassing. Deelnemers onder de 18 jaar verklaren hierbij toestemming van hun ouder/verzorger te hebben verkregen voor deelname aan de Actie en dienen deze schriftelijke toestemming op eerste verzoek van TUI over te leggen. Tien werkdagen na boeking is de promotiecode geactiveerd.

Korting skihal zoetermeer
korting skihal zoetermeer

korting skihal zoetermeer

T activiteit welke beschikbaar is in het geboekte TUI Blue hotel. De winnaar dient binnen 2 weken te reageren op het persoonlijke bericht van TUI. Prijzen De Winnaar per maand wint de maandprijs bestaande uit een Team LottoNL-Jumbo pakket met verschillende merchandise-items. De kortingsbon is geldig voor een time TO smile accommodatie welke beschikbaar is en korting p3 parkeren schiphol kan daarnaast voor maximaal én boeking worden gebruikt. Wanneer u zich niet houdt aan hetgeen in deze Actievoorwaarden is gesteld kan TUI Nederland.V. De Actie is geldig op boekingen gemaakt in de periode 1 november 2018 tot en met 3 december 2018. Ten aanzien van de unieke promotiecode en de reservering: U ontvangt per boeking én promotiecode, welke gelijk is aan uw reserveringsnummer. Aanvullende voorwaarden Naast de voorwaarden die staan vermeld onder het kopje algemene voorwaarden zijn de volgende aanvullende voorwaarden van toepassing op de actieonderdelen Laagsteprijsgarantie, Gratis omboeken, Niet aanbetalen en Extra vroegboekkorting Laagsteprijsgarantie Deelname aan de Laagsteprijsgarantie staat open voor consumenten vanaf 18 jaar, die. De kortingsbon is uitsluitend geldig op de standaard reissom van de geboekte reis, inclusief vlucht en accommodatie, maar exclusief extras zoals bagage, autohuur en excursies. Het maandelijkse extra voordeel voor Sevilla bestaat uit een gratis Guadalquivir River Cruise.w.v.

Aanvullende voorwaarden: naast de voorwaarden die staan vermeld onder het kopje algemene voorwaarden zijn de volgende aanvullende voorwaarden van toepassing op de onderdelen omruilgarantie, laagsteprijsgarantie, we-lossen-het-op-garantie, niet-goed-geld-terug-garantie. Het reserveringsnummer bestaat uit 6 karakters. Op de Website kan de klant gebruik maken van het Aanbod door het invoeren van de promotiecode. SnowWorld Landgraaf, een mooi overdekt wintersportdorp in Zuid-Limburg.


Sitemap