Main Page Sitemap

Accu megastore kortingscode


accu megastore kortingscode

hier onder klopt ook niet. Thuis gekomen, accu 's geladen en in de kijkglaasjes gaf 1 defect aan en de andere gaf bijladen aan. Ramon, accu 's opgehaald en hij kon mij geen verklaring geven waarom mijn nieuwe AGM van 120AH wel goed werkt op het systeem en de 2 van 90AH dus niet. Dat was een 120Ah AGM accu.

Mobile harddisk nl kortingscode, Omoda kortingscode 10, Vila kortingscode,

Toen zei hij dat hij niet kon weten of ze maar 1 week zijn gebruikt ipv 3 maanden. Heeft hij nu wel goed getest (Semi-Tractie of Deep-Cycle). Na 1 week gebruik nog maar 66 is niet acceptabel. Beetje jammer na 1 week gebruik. In augustus zat ik in Frankrijk en na 1 week gebruik ging mijn omvormer in de beveiliging, te lage spanning uit mijn accu 's. Ik wil iedereen die prijs stelt op garantie waarschuwen: koop niet hier!

Accu megastore kortingscode
accu megastore kortingscode

Dutch hair shop kortingscode
Vanilia kortingscode
Ps3 games kopen kortingscode


Sitemap