Main Page Sitemap

Voordeelurenkaart met korting


voordeelurenkaart met korting

jongeren en de NS-60 Seniorenpas kostte hetzelfde als een NS-Railaktiefkaart maar bood gratis vrije reisdagen (nu keuzedagen genoemd). Bij de Treinpakkers zit ook een gratis upgrade naar de 1e klas. Voltarief e-ticket, abonnement (voordeelurenkaart, Dal Voordeel, Weekend Vrij, Dal Vrij, etc.).voordeelurenkaart met korting

Een gratis OV-chipkaart bestaat helaas niet meer, wel de mogelijkheid om gratis te reizen met je OV-chipkaart. De OV-chipkaart is een soort pasje waarmee je kunt reizen met het. Welke soorten OV-chipkaart kennen we en wat zijn de voordelen van de kaarten?

Reiziger 2: Checkt in- en uit met het meereiskaartje, korting met douglas kaart en dus niet met zijn ov-chipkaart. Als je in de zomer met zn tween op pad gaat, is bijvoorbeeld vaak de NS Zomertoer het goedkoopst. Het is dus altijd mogelijk om zonder toeslag te reizen. Wat zijn de voorwaarden van het meereiskaartje? Zo is het meereiskaartje niet te combineren met een actietreinkaartje. 6, bij een Voordeelurenabonnement kan een, railPluskaart gekocht worden. De reacties kunnen betrekking hebben op de eerdere actie. Of heb je een abonnement waarmee je met 40 korting reist of gratis reist? Saldo laden is dus verleden tijd. In onze prijsvergelijker ontdek je de beste deals voor jouw reis. Dan kun je deze alsnog gratis aanvragen.

Meereiskaartje voor 4 - Treinpakkers april / meivoordeelurenkaart met korting

Korting thermen bussloo hotel, Kortingsbon massage arnhem, Kortingscode hema voor gebak,


Sitemap