Main Page Sitemap

Kortingsbon thermen binnen de maas


kortingsbon thermen binnen de maas

iedere 20,- besteed aan Babor producten ontvangt u én stempel - Om u te helpen ontvangt u een extra stempel bij het gebruik maken van een actie gezichtsbehandeling, de maand december. Sauna's in Nederland, sauna's in Belgi, informatie en Contact. Mooi, nieuw, niet te druk (omdat de sauna nieuw is, maar ik vind die rust zalig) heerlijke sauna's, de mooiste relaxruimte met heerlijke 2 persoons schommel-liggelden en 2 verwarmde banken. Met diverse koude baden, een stort-emmer ruimte en een unieke tropische stortdouche waarin u zich voor even in het Amazonegebied waant, is het afkoelen een unieke belevenis. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur, vind je op het terrein van Thermen Binnenmaas altijd wel een sauna die bij jou past.

Thermen, binnenmaas is een. Door de mensen die er nu in werken omgetoverd in een nu gelukkig voor hen droge douche disco bij. Thermen Binnen den, maas. In s-Gravendeel, net ten zuidoosten van Rotterdam, ligt het hypermoderne en gloednieuwe relax- en wellnesscomplex. Actuele kortingen en aanbiedingen voor.

Minque kortingsbon, Poezelig kortingsbonnen,

Omdat dit buitenbad een constante temperatuur heeft, is het bad ook in de winter geopend. 1 minpuntje, las het al eerder in een reactie: die enorme herrie van die onweersbui, ook in de relaxruimte te horen! Elke dag nieuwe saunakortingen een aanbiedingen. Een unieke faciliteit van Thermen Binnenmaas, is de Hamamtempel van het wellnesscomplex. Super buiten faciliteiten, tuin, ligstoelen, heerlijk zonnen in de zomer! Thermen Binnenmaas beschikt over een schitterend beauty- en massage instituut. Dit geeft een unieke ervaring, namelijk de ervaring van warm water in een koude omgeving. Hierbij word je niet alleen gescrubt en ingezeept, maar ook heerlijk gemasseerd voor optimale ontspanning.

Diner kortingsbon, Lunamex kortingsbon,


Sitemap