Main Page Sitemap

Grotten valkenburg aanbieding


grotten valkenburg aanbieding

Ons hotel beschikt over eigen parkeergelegenheid. Bij deze 3-daagse super aanbieding in Valkenburg is inbegrepen: phonegigant kortingscode Aankomst dagelijks mogelijk, welkomstcocktail in onze huisbar 2 Overnachtingen in een comfort kamer 2x een heerlijk ontbijtbuffet 2x een uitstekend 3-gangen keuze diner. Restaurant Of u nu én van onze hotelarrangementen met diner inclusief boekt, of toch liever een keuze van de à la carte kaart maakt in onze restaurants, wij schrijven "Genieten" gewoon met een hoofdletter. Het restaurant is uitstekend geschikt voor grote groepen. Natuurlijk verhuren wij fietsen voor de vele uitgestippelde routes.

Kerstmarkt Valkenburg Hotel Arrangementengrotten valkenburg aanbieding

Het restaurant is geheel rookvrij, in de bar hebben wij een speciale rokers kamer. Bekijk dit hotel, hotel Schaepkens Valkenburg. In Maastricht maakt kortingsbon bidons online u een prachtige rondvaart op de Maas met een rondvaartboot en stapt u in een oude Engelse schoolbus om de stad van de andere kant te bekijken. Er zijn heel veel goede hotels te vinden in de buurt van de kerstmarkt in Valkenburg: Bekijk alle hotels, onze aanraders qua hotels, hotel Botterweck Valkenburg. Op slechts 400 meter gelegen vanaf de kerstmarkt. Ligt rustig en toch direkt in het centrum. Parkhotel Valkenburg, wat een prachtig gebouw met schitterend uitzicht over de heuvels! Kamers met eigen keuken. De omgeving, als oudste toeristenplaats van Nederland is Valkenburg de plaats bij uitstek om heerlijk te vertoeven.

Dan is deze aanbieding zeker iets voor u want we bieden een leuke combinatie om beide steden te verkennen. Grotten van Valkenburg; diverse. De prijs van deze 3-daagse Super aanbieding in Valkenburg is geldig tot en met 31 december 2018.


Sitemap