Main Page Sitemap

Plopsaland coevorden korting anwb


plopsaland coevorden korting anwb

En kind 100 cm van 36,50 voor 31, 50 Kind tussen 85 en 100 cm en senioren 70 10, 99 De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs Bestel tickets Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel? En wat maakt 2018 extra speciaal? Wachtrijen bij attracties zijn minimaal. Thomas Fransen, Gezin Erg leuk park! Het meest bezochte pretpark van Belgi combineert de magie van de geliefde Studio 100-figuren met het plezier van meer dan 50 outdoor- en indoorattracties en een unieke combinatie van shows en liveoptredens. Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod Eerste keer Plopsaland De Panne met kindjes van 3 en 6 jaar. Eet en drinktentjes overal, hartstikke leuk! Stel, gezin, groep, registreren, inloggen, filter beoordelingen op: OtjeL, 19 augustus 2018, gezin, geweldig dagje uit met iets minder weer. Op diverse momenten, op verschillende plaatsen in het park, kunnen de kids ook Bumba, Kabouter Plop, Maja de Bij etc. We zullen er zeker nog eens naar toe gaan!

Plopsaland coevorden korting anwb
plopsaland coevorden korting anwb

Wafels waren er niet, broodje ham kon de medewerker ook niet verkopen vanwege een kapotte kassa. Gezin, viel erg tegen, toon beoordeling per criterium, sfeer. Vorige week hebben we van.00 tot.30 in het park gelopen en 7 attracties gehad, vandaag.00 die 7 attracties al bezocht; korte wachtrijen, vriendelijk personeel. Plopsaland De PanneGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Groep kinderenFamilie (jong en oud)Attractieparken. Was ook ontzettend leuk, erg druk maar omdat het zoveel ruimte is heb je dat niet zozeer door. Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de anwb-winkel. Tot 5,- korting, plopsaland de Panne: een onvergetelijk dagje uit voor de hele familie! Diemel, Gezin Super leuk! H Verdonck, Gezin Top dag! Prijs/kwaliteitsverhouding, personeel, faciliteiten, aanbod, het weer was minder goed dan een week geleden en dat was te merken!

Tot 5,- korting 3500 Hasselt (0 beoordelingen) Buitengewoon veel binnenpret! Toelichting, geef een oordeel per criterium, sfeer. Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod Ik kom hier al jaren met mijn kinderen. B., 2 augustus 2018.

Open32 20 korting
About you kortingscode bestaande klanten
Mani vivendi kortingscode


Sitemap