Main Page Sitemap

Kortingen opel autosalon


kortingen opel autosalon

door het bos de bomen te zien. De periode van de saloncondities, een korte rondvraag bij de automerken leert dat het. Maar het is zeker niet de enige periode waarin er kortingen te rapen vallen. Want al worden ze niet omschreven als verkopers, dat is wel de bedoeling uiteraard. Deelnemingsaanvraag, openingstijden, alle dagen: van zaterdag 19 tot en met zondag van 10u30 tot 19u00 tijdens de week en het weekend. Die neemt dan contact op om de verkoop verder te regelen. Diverse automerken bieden tijdens het autosalon forse kortingen aan die kunnen wedijveren met de afgeschafte overheidspremies. Autosalon te gaan, als je dezelfde voorwaarden kan krijgen rechtstreeks bij de concessiehouder? Vroeger twijfelde de automobilist niet omdat de eco-modellen goedkoper waren. Opel doet al het mogelijke om te verzekeren dat de inhoud van deze website actueel en correct is, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op de inhoud van deze website. Eerst en vooral: op het, autosalon, dat morgen de deuren opent voor het grote publiek, wordt de koop doorgaans niet gesloten.

Eerst en vooral: op het. Autosalon, dat morgen de deuren opent voor het grote publiek, wordt de koop doorgaans niet gesloten. De meeste constructeurs staan er met een uitgebreid team van consulenten, product-informanten - of wat de benaming ook mag zijn. Net als Peugeot, waar het sinds kort deel van uitmaakt,. Opel bezig aan een SUV-offensief.

Van 18 tot, organiseert febiac de 97ste editie van het Auto/Moto/Van Salon. Zo hebben we een eigen Eco II-premie van.000 euro voor alle modellen die minder dan 120 gram CO2 uitstoten. 'Geen enkel automerk kan kortingen geven die de overheidskortingen van 15 procent compenseren maar we komen toch dicht in de buurt van de vroegere prijzen zegt ook Karl Schuybroek van Renault. De doelstelling is 10 dagen lang een gunstig verkoopklimaat te scheppen voor de meer dan 540.000 verwachte bezoekers. Hierbij de link naar alle formulieren en bestelbonnen van Brussels Expo : Gelieve deze bestelbonnen in te vullen en enkel terug te sturen naar brussels expo. De organisator zal een communicatiestrategie ontwikkelen die specifiek gericht is op de verschillende doelgroepen van dit Salon. "Het is veel eenvoudiger op deze manier. Maar ze doen dat met een doorzichtig trucje want de importeurs verrekenen in de kortingen ook het bedrag dat ze bieden voor de overname voor uw oude auto. "Mensen verwachten dat ze nu de ideale voorwaarden krijgen zegt Christophe Vloeberghs van Mercedes.

C en a kortingen, Kortingen volkswagen autosalon,


Sitemap