Main Page Sitemap

Korting burgers zoo


korting burgers zoo

om een eind te rijden en het risico te lopen om in de file terecht te komen? Stap 4: U bent er bijna! Onze verwachting is dat deze actie later dit jaar, of in 2019 terug keert. Serenga Stoere safaritocht, verken het Dogondorp waar vlakbij een grote groep nijlpaarden leeft. Jungola Overleven in het oerwoud, start je trektocht door de jungle in een overwoekerde tempel met honderden vlinders. Stap 3: Maak uw bezoek compleet! Zo kun je vanuit een houten observatiehut jachtluipaarden en de leeuwenfamilie bewonderen. Genieten van wereldse natuur? De kinderen leven zich uit in de klimstraat met touwbruggen, glijbanen en schommels. Dompel je in de wonderlijke wereld van poolonderzoeker Mattie.

Stap 1: Met wie gaat u naar Burgers Zoo? Voor de allerkleinsten is er de Grote Avonturenshow van Neila Babu. Daardoor hebben de dieren alle ruimte.

Korting burgers zoo
korting burgers zoo

Kortom: in Burgers Zoo kun je met gemak uren vertoeven! Je kijkt je ogen uit! Nauwelijks bekomen van alle indrukken voert de wereldreis verder langs de Oost-Afrikaanse savanne (Safari) en het oerwoud van Maleisi (Rimba). Van 22 december 2018 t/m organiseert wildlands 9lemons kortingscode wildnights, van 17:00 tot 21:00 uur. Want waarom zou je de volle mep voor een kaartje betalen als het ook goedkoper kan? Ontdek per boot Rimbula River; volg Jungle Trails; wandel langs een rivier met zwemmende olifanten; houd je hoofd koel op het Koppensnellerspad en leer overlevingstips van Jim in zijn Jungleshow. Ben je lid van de anwb? Ja, ik ga akkoord, nee, niet akkoord.

Kortingscode fit met voeding, Kortingscode lil, Kortingscode jbl webshop, Jvw kortingsbonnen,


Sitemap