Main Page Sitemap

Korting bp tankpas


korting bp tankpas

haar software om zo te zorgen dat alle brandstof-aankopen automatisch in de administratie worden verwerkt. Zo kun je bij de tankbon aangeven wat de reden was dat jij die dag (zakelijk) op pad was, bijvoorbeeld door er een notitie aan toe te voegen. . Vaak kun je ook de tankpas inzetten voor andere auto-gerelateerde zaken, zoals het laten wassen van de auto, het betalen van tol en het parkeren, maar voor veel ondernemers is dat optioneel. Merkeigen stations : Ja, gebruiksduur kaart : 5 jaar, brandstoffen : Diesel, Benzine, LPG, type voertuigen : personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens, bussen. Verzekerd van btw-aftrek, geen losse bonnetjes meer, vereenvoudig je administratie. Texaco GO "The Easy Way" tankpas een goede oplossing voor uw KMO of NV maar ook zelfstandigen kunnen deze kaart aanvragen. P (79 tankstations q (2 tankstations r (146 tankstations s (247 tankstations).

Texaco Go the Easy Way tankkaart. Wel moet het sterk aannemelijk zijn. . Vraag nu een offerte aan bij Texaco. De btw terugkrijgen die bij een tankbeurt betaald is op brandstof is net iets ingewikkelder dan de btw bij een normale aankoop. Hoe werkt een tankpas? Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Pearl kortingsbon, Ouwehands dierenpark rhenen korting 2017, Ov kortingskaart kopen, Linda wonen kortingscode,

Daarnaast moet van elke uitgave de bon worden bewaard. D (311 tankstations e (231 tankstations f (32 tankstations g (147 tankstations). Kosten :op aanvraag via offerte. Doelgroep : Professionelen, Bedrijven, Zelfstandigen. Aan het einde van de maand ontvang je én factuur voor alle tanktransacties. Daarnaast zijn er enkele aanbieders die je bij alle tankstations kunt gebruiken, zoals en. Probleem is dat op de tankbonnen geen naam en adres van afnemer vermeld zijn, een vereiste van de belastingdienst. L (110 tankstations m (132 tankstations n (128 tankstations o (208 tankstations). Maar als je deze software niet hebt, kan de administratie bij meerdere tankbeurten per maand best veel papierwerk gaan worden. Het nadeel is dat er vaste kosten van enkele euros per maand worden gerekend en in sommige gevallen bieden de passen van tankstations specifieke korting op brandstof. Start de vergelijking, start de vergelijking, we gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Hierdoor is het voor de Belastingdienst duidelijk dat het om een zakelijke transactie gaat.korting bp tankpas

Zo ontdek je snel en eenvoudig welke tankpas bij jou past. Altijd korting op de adviesprijs bij meer dan 600 tankstations in Nederland met de UnitedConsumers tankkaart.

Glamour your hair kortingsbon, Ray ban met korting, Bamigo kortingscode, Moederdag korting groupon,


Sitemap