Main Page Sitemap

Treinkaartje kopen 40 korting


treinkaartje kopen 40 korting

via de informatiepaal om hulp gevraagd. Hoe werkt dit nu? De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van kortingscode online schoenenwinkel uw reis verrekend. Meertens, Nu wordt het geheel wat onbegegrijpelijker van de zijde van. Icon, beste antwoord door Robert B 25 november 2017, 19:33, om (maximaal 3) andere personen met je mee te kunnen laten reizen met korting hoef je zelf nooit iets te doen, behalve een abonnement hebben natuurlijk.

Treinkaartje kopen 40 korting
treinkaartje kopen 40 korting

Dat je inderdaad geen kaartje met korting kunt kopen. Van mijn reisgegevens en het losse treinkaartje. Dan mag u in de daluren maximaal 3 personen met 40 korting met u mee laten reizen.

Kortingscode snowworld zoetermeer, Frank kortingscode, Multivlaai kortingscode 2018,

Vandaag ging ik met mijn dochter een open dag in Den Bosch bezoeken. Bij NS International ontvangt u meer korting bij groepsreizen vanaf 3 personen tot maximaal 5 personen. Jantrao Marieke Bruins, 14:15 #1 Ik lees dat etickets goedkoper zijn dan aan het loket, maar ik zie het prijsverschil niet: een eticket van wijchen naar ede-wganeingen kost 14,30, net zoveel als aan het loket. Is het inmiddels wel gelukt? Dit kan bij de automaat. Nu heb ik zelf een altijd voordeel abonnement, en dacht ik eens een keer gebruik te kunnen maken van de 40 korting die je aan een medereiziger kunt geven als je samen reist. Boek direct en reis van december, januari en februari 2019 voor 20 met de trein naar Keulen. Kom hierachter op deze website! Denk aan kortingsacties van B-europe, sncf, Thalys, Eurostar, DB en TGV.


Sitemap