Main Page Sitemap

Van melis kortingsbon


van melis kortingsbon

prijs artikelen (te herkennen aan het vaste lage prijs logo opruiming, outlet. Alle kortingsbonnen kunnen slechts én keer worden gebruikt. Voor de kortingsbonnen van andere Bouwmarkten dan Praxis, gelden de actievoorwaarden van Praxis. Is het prijsvoordeel van de Praxis promotie gunstiger, dan geldt de Praxis promotieprijs. In geval van twijfel is de EAN code doorslaggevend. 20 korting op én artikel naar keuze. Je kunt geen Air Miles inwisselen in combinatie met de (keuze)kortingsbon (je kunt natuurlijk wel Air Miles sparen). Er kan én dezelfde (keuze)kortingsbon per klant per transactie gebruikt worden. De (keuze)kortingsbonnen zijn niet verkrijgbaar in de winkel, dus neem de bonnen mee naar de winkel/kassa, print de bonnen uit of laat ze scannen vanuit de praxis app. In geen geval kunnen er acties en/of kortingen gestapeld worden op hetzelfde artikel. De 20 (keuze)kortingsbon is geldig van 26 november t/m 2 december 2018.

Vergleiche Gerrie van Melis mit. De kortingsbon geldt voor alles in de winkel.25.00 kortingGebruik de volgende code. Profiteer tijdens Black Friday van 50 euro korting op een Philips Airfryer XL, nu slechts 139,-!EUR.00.

Indien je meer stuks van exact dezelfde artikelen koopt, geldt de korting op al deze artikelen. De korting wordt alleen verstrekt indien de (keuze)kortingsbon bij het afrekenen vooraf wordt ingeleverd! Kortingsbon printen, actievoorwaarden, er kunnen niet meerdere (keuze)kortingsbonnen gebruikt worden op hetzelfde artikel, er kan maximaal én bon per artikel gebruikt worden. Alle items zijn ondergebracht in categorien. Bij vermoeden van misbruik of frauduleus handelen is Praxis gerechtigd kortingsbonnen niet te accepteren. Praxis behoudt zich het recht voor het accepteren van de kortingsbonnen van andere Bouwmarkten onmiddellijk te beindigen zonder verdere vooraankondiging. Je krijgt hiermee de korting die op deze kortingsbon vermeld is op én artikel naar keuze, 25 procent korting domino danwel op én specifiek artikel waarop de kortingsbon van toepassing. Ook dan is het adres. Lopende aanbiedingen, opruiming, echte kerstbomen, robot- grasmaaiers, Baseline en vaste lage prijs producten. Actievoorwaarden kortingsbonnen van alle bouwmarkten, bij Praxis kun je alle geldige kortingsbonnen van in Nederland gevestigde Bouwmarkten inleveren.

Officile Praxis actiecodes kortingsbonnen 2018 Nu geldigvan melis kortingsbon


Sitemap