Main Page Sitemap

Hoe koop ik een treinkaartje met 40 korting


hoe koop ik een treinkaartje met 40 korting

hebben een scanner, de poortjes met een scanner hebben een vlak met wit licht. Heb ik allemaal gedaan, dit lukt niet. Alleen voor Thalys is deze korting niet geldig. Op verzoek van de conducteur de hele trein doorgelopen om daar te wachten. Reist uw medereiziger alleen verder?

Kaartjes met 40 korting kopen bij het NS kaartautomaathoe koop ik een treinkaartje met 40 korting

Samenreiskorting met een NS-abonnement Reisinformatiehoe koop ik een treinkaartje met 40 korting

Auto sleutel nl kortingscode
Tula free to grow kortingscode
Perlaplast kortingscode

Jantrao Gert, 10:57 #1 Volgens mij kun je bij de kaartautomaat met aanraakscherm niet met credit card betalen. Megens, 19:20 #11, kun je op station Tiel een treinkaartje kopen of je ov chip activeren? Je had dan een goedkoper tarief retour. Een paar maanden terug kon je nog gewoon kaartjes kopen met 40 korting als je met iemand meereisde met een studentenreisproduct of als iemand met een studentenreisproduct in het weekend reisde. Op e-tickets staat een QR-code. Automatisch opladen is mogelijk. Klik op Alle tarieven om de prijs van uw reis te zien met 40 korting. Een OV-chipkaart kost 7,50. Ik vind dit geen service en baal hier behoorlijk van.

En als ik in het weekend met 40 wil reizen, hoe moet ik dit dan doen? Reist u met een NS-abonnement. Dan mag u in de daluren maximaal 3 personen met 40 korting met u mee laten.


Sitemap