Main Page Sitemap

Margriet winterfair kaarten met korting


margriet winterfair kaarten met korting

kopje koffie en een overheerlijke Bossche bol voor maar 19,95. Margriet Winter Fair vindt dit jaar plaats van 23 t/m 29 november in de Brabanthallen in s-Hertogenbosch. 4, d├ęze 4 ochtendgewoontes kunnen ervoor zorgen dat je maar niet afvalt 5, hoeveel wasmiddel gebruik je bij een halfvolle trommel? Een reactie zodat ik kan plannen. Wel zo leuk om dan meteen wat cultuur te proeven in de stad. Programma, ook dit jaar zullen er dagelijks weer drie spetterende modeshows zijn! En zo ja, moet ik die dan reserveren en hoe gaat dat dan in zijn werk? Carola Verhoeven, 20:00 #3, hebben jullie ook rolstoelen beschikbaar voor mensen die niet ver kunnen lopen?

Zien we je daar? De hallen zijn gemakkelijk te bereiken met de auto, maar ook met de trein ben je er zo: de Brabanthallen liggen op loopafstand van s-Hertogenbosch Centraal Station.

Margriet Winter Fair Korting 2018margriet winterfair kaarten met korting

Emirates kortingscode 2018, Kortingscode tui.be, Kortingscode torfs nederland, Kortingscode wehkamp mei 2018,

Bestel je alleen een parkeerkaart dan zijn de servicekosten 0,50 per order. Ticket inclusief gevulde Margriet-shopper 19,45 bestel nu je toegangskaart Margriet Winter Fair Shopper (gevuld met fijne boodschappen).w.v. Kortom: genoeg te doen en te beleven op de Margriet Winter Fair! Ook kun je dit jaar weer floorfriendly kortingscode uitgebreid rondsnuffelen bij de vele verrassende kramen. Tijdens dit winterfeest kun je weer volop genieten van spetterende modeshows, creatieve workshops en lekkere hapjes en drankjes. Beleef het echte feestdagengevoel en geniet van optredens van topartiesten en bekende cabaretiers. Van 23 t/m 29 november in de Brabanthallen in Den Bosch! Margriet Winter Fair gaat weer van start.


Sitemap