Main Page Sitemap

Ov kaart 65 plus korting


ov kaart 65 plus korting

Vrij 65, met het Dal Vrij 65 reis je met de bussen van Connexxion in Zeeland, Hoeksche Waard/Goeree Overflakkee en Noord-Holland en met alle bussen van Breng. Daarnaast heeft Syntus af en toe nog andere interessante acties. Check eerst de geldigheidsdatum van nbsp;je kaart. Met een Dal Voordeel abonnement reis je met 40 korting in de trein bij alle treinvervoerders tijdens de daluren en in het weekend.

Ov kaart 65 plus korting
ov kaart 65 plus korting

Dal Vrij, met Dal Vrij reis je onbeperkt buiten de spits, in het weekend en op feestdagen bij alle Nederlandse treinvervoerders. . HTM: Haagse Ooievaarspashouder 65, ben je ouder dan 65 jaar en heb je de Haagse Ooievaarspas? Via de buttons hieronder kun je zien welke regeling voor welke Rotterdamse regio van toepassing. Maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, toestemming voor het gebruik van cookies. Altijd Korting, het "Altijd Korting" product voor op je persoonlijke OV-chipkaart geeft 20 korting bovenop de geldige leeftijdkorting. In sommige gevallen heb je een speciaal abonnement nodig om met korting te reizen of reis je zelfs helemaal gratis. . Heb je nbsp;meerdere persoonlijke kaarten? Weekend Vrij, met Weekend Vrij reis je onbeperkt in het weekend en op feestdagen bij alle Nederlandse treinvervoerders.

Kinderen en reizigers van 65 en ouder reizen met korting vanwege hun leeftijd. Die korting kan alleen worden verrekend als je met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo reist. Het "Altijd Korting " product voor op je persoonlijke OV -chipkaart geeft 20 korting bovenop de geldige leeftijdkorting. De kaart koop je per maand of per.

Hungry korting 2018
Vitamins nl korting
Cks kortingscode
Tripp trapp korting


Sitemap