Main Page Sitemap

Reizen 40 korting student


reizen 40 korting student

feestdagen, waarin aparte regels gelden voor het gebruik van. In dat geval is het erg mooi als je gratis kunt reizen met het. Dit kan natuurlijk flink in de kosten gaan lopen. Minimale saldo om te kunnen inchecken is 4 euro minder dan het instaptarief, omdat het saldo maximaal 4 euro negatief kan staan. 14 Ook is dit abonnement geldig bij een aantal grensoverschrijdende buslijnen. Ze reizen dan bij de NS met 40 korting en bij overige OV-bedrijven met 34 korting op hun OV-chipkaart. Dit geldt echter alleen in de weekenden. Bronnen, noten en/of referenties /slide/2784705 ml p /blg-827883.pdf Pim Fortuyn, Babyboomers - Autobiografie van een generatie, pagina 249.v. Dit gold voor alle studenten, of ze nu wel of niet gebruik maakten van het openbaar vervoer.

OV-chipkaart bewerken Het ophalen van het reisrecht voor studenten zorgde in januari 2010 voor lange rijen bij verkooppunten. 4, een studentenreisrecht is een recht op een studentenreisproduct. Het wordt door.

In 1999 werd door de toenmalige minister Loek Hermans voorgesteld dat de studentenkaart maar helemál afgeschaft zou moeten worden. 13 Buitenland bewerken Dit abonnement is alleen wildlands korting hema geldig in Nederland, maar het is wel mogelijk om bij verblijf in het buitenland (bijvoorbeeld stage) het abonnement te laten blokkeren en in plaats daarvan een maandelijkse reiskostenvergoeding te krijgen. Voor studenten die voor 1 september 1999 aan hun studie waren begonnen, bleef de kaart een gift, ongeacht of de studenten hun studie wel of niet afmaakten en of ze dat binnen een bepaalde tijd deden. 8 Sinds juli 2011 wordt er geen aparte Studenten OV-chipkaart meer uitgegeven. Studenten met een weekkaart mochten op vrijdag voortaan reizen tot zaterdagochtend 4:00 uur in plaats van tot 19:00 uur vrijdagavond. Zijn er nog mogelijkheden om aan een gratis OV-chipkaart te komen?


Sitemap