Main Page Sitemap

Lenor korting


lenor korting

Je krijgt tot en met 25 september 2016 33 korting op kwartaalboxen van Lenor wasmiddel, op de kwartaalboxen met het vloeibare wasmiddel en de kwartaalboxen met de wasmiddelcapsules. 50 korting op Ariel kwartaalboxen, het is altijd handig om een flinke box. Ariel 3-in-1 Pods, de Ariel 3-in-1 Pods wassen schoon, verwijderen vlekken en laten je was stralen; De Pods combineren verschillende vloeibare wasmiddelingredinten in de perfecte verhoudingen om zo tot het beste wasresultaat te komen en hebben super geconcentreerde schoonmaakkracht; Je bespaart met de Ariel 3-in-1. Dreft Platinum en Dreft All in One. Wat zijn de voordelen van de Aril 3-in-1 Pods?

Gewoon thuisbezorgd, zonder gesjouw. De korting is overigens geldig tot en met 25 september 2016. Alleen met Dreft Platinum en Dreft All in One Original krijg je namelijk echt alle etensresten van je vaat.

Dat tikt aan: je krijgt nu gewoon 50 korting op de vernieuwde. Lenor ken je waarschijnlijk wel van de heerlijke ruikende wasverzachters. Floral Spring, biedt een tijdloze geur van kalmerende kamille, warme houtsoorten en troostende manuka honingnoten voor een zalig gevoel van sereniteit en harmonie.

Mango kortingscode
Klm korting personeel
Varekai kortingscode

33 korting op kwartaalboxen Lenor wasmiddel. Voor de fans van dit merk is er sinds kort ook wasmiddel. Voor de perfecte wasbeurt combineer je Lenor wasmiddel, met Lenor wasverachter en de Lenor Unstoppables! Dreft Platinum kwartaalboxen en de, dreft All in One kwartaalboxen. De geconcentreerde geurboosters draaien de gehele was mee waardoor de heerlijke geuren diep kunnen doordringen tot in de vezels van het wasgoed. Misgrijpen als je nét de vaatwasser wilt aanzetten of als je met een berg vuile was zit: behoorlijk vervelend. Ariel 3-in-1 Pods op voorraad te hebben. De korting is geldig tot en met 25 september 2016. Lenor wasmiddel, meer dan alleen reinigen; ontdek de nieuwe, onweerstaanbare geuren van Lenor; Tijdloze en ontspannende geur; Keuze uit vloeibaar wasmiddel en wasmiddelcapsules; Keuze uit drie soorten:.

Tix nieuwsbrief korting
55 korting landal
Inbouw.nl kortingscode
Sns trein hema kortingsbon


Sitemap