Main Page Sitemap

Meereizen met korting dalurenkaart


meereizen met korting dalurenkaart

voor de spits? En dan wil je ze met korting juist daartoe verleiden en dan loop je hier tegenaan. Dan is het altijd nog te overwegen een ov-chipkaart aan te schaffen.

Meereizen met korting dalurenkaart
meereizen met korting dalurenkaart

Samenreiskorting met een NS-abonnement Meereizen op voordeelurenkaart NS Community Meereizen met dalurenkaart -houder De voordeelurenkaart van de NS Reizen Samenreiskorting: Profiteer met zn allen van

Knhs korting indoor brabant
Zwaluwhoeve kortingscoupon
Burgers zoo entree korting
Curver webshop korting

Zie ook deze interactieve demonstratie-video: ml, vanaf dat moment kan ze met korting meereizen en krijgt ze korting bij het inchecken. Dal Voordeel is niet alleen geldig bij NS, maar fruit nl kortingscode ook bij Arriva, Syntus, Breng en Connexxion (alleen bij treinreizen). Voor slechts 50 euro per kaar krijg je een heel jaar lang in de daluren 40 korting op het volle tarief. Uw ticket is alleen geldig als u tijdens de daluren incheckt. Samenreiskorting vervalt automatisch als u tijdens de spits overstapt naar een andere treinvervoerder. Samenreiskorting laadt u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig.

Dan mag u in de daluren maximaal 3 personen met 40 korting met. Je vriendin moet samenreiskorting op haar kaart laden, dat er op zetten is gratis en dan kan ze na inchecken met 40 procent korting reizen, mits ze met je meereist. Het kan dus niet.

Foot locker kortingscode, Apple tegoed met korting, Burgers zoo korting albert heijn, Simon levelt kortingscode,


Sitemap