Main Page Sitemap

40 korting ov kaart


40 korting ov kaart

vanaf de dag dat je 65 bent geworden. 40 korting voor scholieren (12 t/m 18 jaar). Reis je bij andere vervoerders ook in de daluren?

Vergeet dan niet de kortingscode in te vullen. Per 24 uur betaal je 3,15 euro. Geldig vanaf de gekozen ingangsdatum tot en met de daaraan voorafgaande datum van de volgende maand. Je kunt je abonnement natuurlijk altijd opzeggen. Dus als je tijdens de spits overstapt naar een andere vervoerder, dan krijg je daarna geen korting meer.

Iedereen van 65 of ouder krijgt tot meer dan 50 korting op de prijs van Dal Vrij. Je medereizigers hebben daarvoor wel een OV-chipkaart nodig. Je kunt altijd reizen in alle bussen (met uitzondering van Niteliners trams en metros in Nederland. Kenmerken Kortingsproduct Voor op de Persoonlijke OV-chipkaart Je kunt altijd reizen met korting in alle bussen (met uitzondering van Niteliners trams en metros in Nederland. Scholieren profiteren zelfs van 40 korting. Dan betaal je 6 euro extra. Voor dat tarief kun je ook voor je medereiziger een OV-Fiets huren. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

Als wordt ingecheckt op een tijdstip waarop zij met korting reist, dan wordt bij het uitchecken automatisch de prijs met korting berekend.
Zo reist u automatisch met 40 korting.
Samenreiskorting laadt u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig.
Laad altijd eerst uw saldo of product.


Sitemap