Main Page Sitemap

Korting hermitage amsterdam


korting hermitage amsterdam

Sinds 2009 is het, geeheel in lijn met de Russische oer-Hermitage, een van de grootste en mooiste musea van Amsterdam. . Dat museum bezit een rijke collectie kunst en geschiedenis, en daar worden de bijzondere tentoonstellingen voor Nederland uit samengesteld. Het rondvaart utrecht met korting museum heeft geen eigen collectie, maar is een dependance van de grote Hermitage. Voor kinderen is er een speurtocht verkrijgbaar. Kijk daarom altijd even op, want in veel gevallen ben je voordeliger uit!

Korting hermitage amsterdam
korting hermitage amsterdam

Je krijgt korting met een CJP-pas. Bekijk Winkel, soortgelijke winkels als Hermitage Amsterdam, nieuws gerelateerd aan Hermitage Amsterdam. Zijn er meerdere tentoostellingen? De expositie wisselt om het halfjaar, dus maar én keer gaan is eigenlijk geen optie. Online korting, online cashback, alle merken (A-Z topmerken. Lees meer, hermitage Amsterdam voordelen, diverse tentoonstellingen, kunst uit de Hermitage in Sint Petersburg.

Ben je van plan om vaker naar Hermitage Amsterdam te gaan? Er is telkens een nieuwe tentoonstelling, waardoor je misschien wel meerdere keren per jaar naar het museum wilt. Overigens is het sfeervolle historische gebouw al genoeg reden om eens langs te gaan.


Sitemap