Main Page Sitemap

Ov korting kaart


ov korting kaart

Het NS voordeelurenabonnement heeft u al vanaf 60,- euro en is te verkrijgen via het internet en de helpdesken van de NS op de verschillende treinstations. Dal Vrij Met Dal Vrij reis je onbeperkt buiten de spits, in het weekend en op feestdagen bij alle Nederlandse treinvervoerders. .

Het geeft recht op gratis reizen bij U-, oV in het weekend, en in de daluren doordeweeks met 40 korting. Als je met de muis over de iconen gaat zie je voor welk reisdeel het genoemde abonnement geldt. Standaard korting bij bus, tram en metro, ben je ouder van 65 en reis je met een persoonlijke. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met (0,90 p/m max. In de maanden juli en augustus de hele dag. Extra kortingen bij, oV -bedrijven, er zijn naast deze standaardkortingen een aantal extra producten die voor 65 ers interessant kunnen zijn. Dan kun je gratis reizen op je persoonlijke. Wilt u gebruikmaken van de voorzieningen op een station, zonder te reizen? Klik op de link 'Abonnement voor deze reis' Vul in het volgende scherm je leeftijd in en hoe vaak je reist en klik op Geef Advies.

Het abonnement is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met het Altijd Voordeel-abonnement van.
OV -chipkaart opnieuw tegen de kaartlezer op de kaartautomaat, totdat u de bevestiging krijgt dat het product op uw kaart is geplaatst.
Let op: de eerstvolgende reis die u maakt geldt als Keuzedag.
U reist met.
OV -chipkaart in trein, bus, tram en metro.

Margriet winterfair met korting
Extra korting esprit
Studieplan kortingscode 2018
Hallmark kortingscode november


Sitemap