Main Page Sitemap

Korting nijmegen


korting nijmegen

van een terrasje en een lekker ouderwets gerecht in een vintage restaurant dat gelegen is aan de Waal. 1,-, laat je verrassen door het Surprise Sushi Menu van SushiPoint! 1,-, geniet van een heerlijk Uramaki Sushi Menu met 24 stuks van SushiPoint! Sanadome Hotel Spa Nijmegen is het Beste Uitje van Gelderland 2017 met een.77 *Let op: Sanadome is geen sauna. Sauna met badkleding Wil jij naar de sauna met badkleding? Het kost je niets extra maar het levert je wel voordeel. Badkledingdag: Bij Sanadome is het altijd badkledingdag. In dit artikel vertellen wij alles over hoe je kan genieten van Sanadome Thermen en wat voor wellness arrangementen er mogelijk zijn.

Thermaal buitenbad: dagelijks 10.00 uur. De behandeling met spray tan is net nieuw bij Sanadome en daarom kan je er nu extra voordelig gebruik van maken met 5,-  korting. Hotel Courage Waalkade, nijmegen 69,50, wellness aanbieding: Sanadome Nijmegen in Nijmegen voor 69,50.p. Sanadome Groupon en Sanadome Vakantieveilingen, wil jij met korting naar Sanadome in Nijmegen?

Korting nijmegen
korting nijmegen

Albo deuren korting, Fysiosupplies kortingscode,

Dan bof je want Sanadome in Nijmegen heeft uitgebreide behandel mogelijkheden voor vrouwen die zwanger schijn en voor vrouwen die net bevallen zijn. Na drie uur mag je wel weer douchen. Deze actie loopt t/m 23 december 2018. Dagje sauna met Sanadome korting 2018. Hotel Sanadome en Thermen Sanadome zijn rolstoel toegankelijk, de gastenruimtes zijn drempelvrij en er zijn meerdere (til)liften aanwezig. Door het thermale water komen er ook veel gasten kuren en Sanadome is ook een fijne plek voor minder validen. Dan zijn daar diverse mogelijkheden voor zoals je hierboven hebt kunnen lezen.korting nijmegen

Alle kortingen en aanbiedingen voor een dagje Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen.
Betaal nooit meer teveel voor een dagje sauna via.
Thermen Nijmegen korting: Er zijn 7 geldige aanbiedingen beschikbaar!
Topactie Thermen Nijmegen: Entree: 13,00 (55 korting)!

Wildlands korting hema, Colourful rebel kortingscode, Naketano kortingsbon, Moscow 70 korting,


Sitemap