Main Page Sitemap

Korting cjp pas bioscoop


korting cjp pas bioscoop

filmticket. Elk jaar is het vanaf april tijd voor de echte kaskrakers. Dan krijg je bij Kinepolis korting op je entreebewijs, de hoogte hiervan wisselt per bioscoop. Voor de senior krijg je boven de 65 jaar korting van. Ook bij Pathé kan je genieten van 3D en imax films. CJP-pashouders dienen bij de ticketcontrole een geldige CJP-pas te laten zien. Judeska in de TBS-kliniek, luidruchtig, eerlijk, hysterisch: het is Judeska!

Overzicht kortingen - Vind jouw, cJP -voordeel in deze lijst Zo pak je korting op de bioscoop Acties Kortingscodes September 2018 - Pagina Pathé Studentticket: voor slechts 9,- naar de film Pathé

Fixjeiphone kortingsbon, Dell kortingscode vip, Greenpicnic kortingsbon,

Meer mensen hebben de tijd om naar de bioscoop te gaan vanwege vrije dagen door feestdagen en vakanties. . Welke nieuwe films kan ik in de bioscoop zien in 2018? Met 2 films per maand heb je dit geld er alweer helemaal uit gehaald. Korting krijg je hier door de leeftijd tussen 12 en 17 jaar te hebben. Met deze tips hopen zalando kortingscode 10 euro belgi wij dat je lekker vaak naar de film gaat dit seizoen en kan genieten van alle gloednieuwe kaskrakers die de komende maanden in de bioscoop verschijnen. Maar hoe krijg je nou goed korting op een Pathé bioscoop? Neem een Pathé abonnement. Film, festival, theater, expo, lezen, shoppen, lifestyle. Ga je met je tiener naar de bioscoop?

Korting op films in de bioscoop.
De filmzomer zit er weer aan te komen en films zijn nu populairder dan ooit.
Alle kaskrakers komen weer uit.


Sitemap