Main Page Sitemap

Unive korting schadevrije jaren


unive korting schadevrije jaren

tweede gezinsautoregeling heeft. Je krijgt dan geen no-claimkorting maar betaalt een premietoeslag op de basispremie. Vraag hiervoor een leaseverklaring op bij uw leasemaatschappij en stuur die op naar: ABN amro Verzekeringen, postbus GB Zwolle. Bij zeker 8 verzekeraars kun je wel gewoon terecht. Bedrijfsregeling Roy Data van het Verbond van Verzekeraars. Dan geldt deze extra auto regeling niet. Nationale-Nederlanden hanteert vanaf 22 november 2015 de nieuwe schadevrije jaren tabel. Het aantal schadevrije jaren bepaalt namelijk voor een groot deel hoeveel premie je betaalt. Een aantal autoverzekeraars heeft deze regel onlangs versoepeld waardoor dit niet meer na én jaar, maar pas na 3 of 4 jaar komen te vervallen. Doe mee met de Consumentenbond miinto kortingscode juni 2018 De Consumentenbond doet regelmatig onderzoek naar de voorwaarden en premies van autoverzekeringen.

Omdat dit je 5 vrije schadevrije jaren kost, heb je er nog maar 2 over. De reden hiervoor is dat verzekeraars ervan uitgaan dat je niet in beide autos tegelijk rijdt, en dat er dus iemand anders in de andere auto rijdt die een eigen autoverzekering heeft. Elk jaar dat je niet claimt of geen schade rijdt, bouw je 1 schadevrij jaar. Wanneer je een auto hebt gereden van de zaak of een leaseauto hebt gehad, kun je de verklaring schadevrije jaren opvragen bij je werkgever of leasemaatschappij.

Moda italia korting, Sonnema kortingsbonnen, Gamma actie 25 korting,

En was dit in een andere periode dan de schadevrije jaren van uw autoverzekering? Leaseautorijders kunnen wel een leaseverklaring opvragen bij de maatschappij. Niet alles verzekeraars nemen deze verklaring aan. Werkgeversverklaring, weinig verzekeraars accepteren een werkgeversverklaring, heb je genformeerd bij je nieuwe autoverzekeraar of een werkgeversverklaring wordt geaccepteerd? Een voordeel hiervan is dat je de premie van je nieuwe autoverzekering nauwkeuriger kan berekenen en dus beter kunt vergelijken. Meer informatie over deze nieuwe regeling en de nieuwe tabel vindt u in de veelgestelde vragen. Na het opzeggen van je autoverzekering, zijn de schadevrije jaren bij de meeste verzekeraars nog 3 jaar geldig.


Sitemap