Main Page Sitemap

Studenten aanbieding ns


studenten aanbieding ns

de heetste deals per dag te ontvangen. Een studente voorziet haar chipkaart van het reisrecht. Daarom werd er enige tijd een coulance-regeling getroffen bij alle vervoerbedrijven. Winkelen met een kortingscode bij Nederlandse Spoorwegen. Voorbeelden zijn de Arriva lijnen 1 (Blerick - Kaldenkirchen 6 (Meersel-DreefBreda 65 (Maaseik-Susteren 105 (PutteBergen op Zoom 132 (BredaBaarleTilburg 350 (Maastricht-Aken) en 364 (Roermond-Heinsberg). Het wordt door. De leukste uitjes, seizoensretour 3 keer een weekend dagretour, elk geldig in een ander seizoen.

studenten aanbieding ns

Call of duty black ops 3 ps4 aanbieding, Reizen met korting ns studenten ov, Hotel aanbieding rotterdam last minute,

Per 1 september 2000 ging de kaart onder de prestatiebeurs vallen. Arriva beschouwt de stations van Weener en Leer in dit geval als Nederlandse tariefpunten. Tijdelijk abonnement bewerken Sinds kunnen studenten met een geldig studentenreisproduct die niet kunnen reizen omdat hun OV-chipkaart bijvoorbeeld verloren, gestolen of defect is, binnen een uur verder reizen met een 'tijdelijk studentenreisproduct'. Inhoud, invoering bewerken, de OV-studentenkaart is ingevoerd in 1991 en was bedoeld als vervanging van de toenmalige, door de vele administratieve mutaties onwerkbaar geworden, individuele reiskostenvergoedingen. Weekendabonnement bewerken vrij reizen van vrijdag.00 uur tot maandag.00 uur; vrij reizen op feestdagen van.00 uur tot.00 uur de volgende dag, ook op Goede Vrijdag ; vrij reizen vanaf.00 uur op de dag voor Goede Vrijdag en Hemelvaartsdag ; korting. De papieren OV-Studentenkaart van 2009 zou geldig blijven tot 1 februari 2010, maar dit werd later verlengd tot Enkele studenten kregen als overbrugging een tijdelijke OV-chipkaart die niet op naam stond. In 1999 werd door de toenmalige minister Loek Hermans voorgesteld dat de studentenkaart maar helemál afgeschaft zou moeten worden. Het is naar keuze een week- of weekendabonnement en dient sinds 2010 op een persoonlijke OV-chipkaart te worden geladen. Reizen in de kortingperiode bewerken 40 korting op treinreizen en 34 in het stads- en streekvervoer (korting wordt verrekend bij het uitchecken). Voorheen betaalden studenten zelf de reiskosten in de eerste negen werkdagen waarin ze wachtten op een vervangende kaart. In 2003 klonken er wederom geluiden uit de politiek dat ze misschien wel in zijn geheel van de kaart af wilden. Kortingen (vrij reizen in Nederland of 40 korting in Nederland) kunnen bij aanschaf van het kaartje worden aangegeven.

NS, station van Wormerveer, nog geen 15 minuten van Amsterdam. NS kortingscode voor november 2018. NS kortingscodes en kortingen en bespaar tot wel 50!


Sitemap