Main Page Sitemap

Korting abonnement olmense zoo


korting abonnement olmense zoo

uit de shop mee naar huis te nemen, draag je ook je steentje bij aan het behoud van de natuur. 10 korting in onze winkels, iets leuks gezien in onze shops? Tijdens de normale openingsuren 365 dagen welkom om 9u in plaats van 10u. Beschrijving, zie, doe, beleef! Je betaalt slechts 55 voor een tienbeurtenkaart. De bon/kaart geeft korting enkel op onze individuele toegangstarieven. Ontdek de prijzen van een abonnement 365 dagen onbeperkt toegang tot ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael.

korting abonnement olmense zoo

Niet geldig op verhuur, jetons voor draaimolen, postzegels, boeken, media, service artikelen en promoties. Houd deze pagina zeker in het oog, zo ben jij als eerste op de hoogte van onze acties! Nieuws heet van de naald, wil je het nieuws nog verser? Abonnement aanvragen 365 dagen onbeperkt toegang tot ZOO Planckendael en ZOO Antwerpen. Grote kleinkinderen, het woord kleinkind mag je trouwens erg ruim nemen. Artis (Amsterdam, NL 2 x gratis toegang, geldig tot. Opgelet: kinderen jonger dan drie jaar en groter dan 1m moeten ook een ZOO-Planckendael abonnementskaart kunnen voorleggen (deze is te verkrijgen op aanvraag bij onze ledendienst of via ) Plopsa Indoor (Hasselt) en Plopsa Indoor Coevorden (NL 40 korting voor iedereen vanaf 1 meter, geldig. 365 Dagen per jaar want beide dierenparken zijn elke dag geopend. Bij het niet naleven van deze gebruiksvoorwaarden kan de kassier steeds de bon/korting weigeren. Ook ZOO Serpentarium brengt je dichter bij de dieren. Wist je trouwens dat de meeste dieren vroeg in de ochtend veel actiever zijn dan overdag?

Voor houders van een geldige Klasse -lerarenkaart voorzien van je foto. (Foto dient goedgekeurd. Ben je in het bezit van een kortingsbon voor. Geniet je via een bepaalde kaart korting op onze toegangsprijzen?

Caferaceronderdelen kortingscode
Korting overnachting efteling abonnement


Sitemap