Main Page Sitemap

Kortingsbon poppenhuisbeurs rijswijk


kortingsbon poppenhuisbeurs rijswijk

voor advies of voor het afhalen van uw bestelling. De ruim 100 kramen worden gevuld met veel creatieve hobby's, poppen(huizen beren en Kerst gerelateerde de kramen in én hal de Zeelandhallen in Goes staan garant voor een dagje hobbypret voor de hele familie. . Samen met uw deelname maken wij dit evenement tot een wereldse happening! De Glazenmaker is een deel van de rondweg binnen de wijk. Mini-Wonders zal met een gespecialiseerd aanbod in verlichting op verschillende beurzen in Nederland en Belgi staan. Entree volwassenen: euro 4,- / kinderen tot 12 jaar gratis (onder geleide).InlichtingenHeins Hobby's, Gaffelweide 24, 3437 XH Nieuwegein, tel., e-mail:, /. We zijn daarom zijn zeer verheugd met de komst van het Samzam-verzamelclub. . Afbouw stand: zondagmiddag 21 oktober vanaf.00 uur (het is streng verboden eerder te beginnen met het ontruimen van uw stand). Zondag 6 september 2015: Poppenhuisbeurs De Vuister, Molenwerf 44, 1541 WR Koog aan de Zaan. Een plattegrond wordt begin oktober 2018 naar iedere deelnemer gestuurd. Op basis van uw wensen leveren wij u de ruimte voor een op en top geslaagde belevenis.

Afgezien van het feit dat wij sinds 1976 een internationale organisatie zijn met groei ambitie, hebben wij slechts én belangrijke doelstelling en dat is de poppenhuizen poppenhuisminiaturen hobby niet alleen in stand te houden maar om deze verder uit te breiden, met als doel het. Heeft u na het lezen van deze website nog vragen?

Voor de echte creatieveling onder ons is Nieuw Vennep op zaterdag 19 september 'the place to be u kunt het totale programma bekijkenop onze website: /. Parkeren bij de Brabanthallen kost 8,- voor de hele dag, een ticket automaat staat in de entreehal. Poppenhuisbeurs in Expo Houten!Op zondag is de Alles Klein Poppenhuisbeurs in de nieuwe locatie in Expo Houten. Voorlopige lijst, er worden nog oliemeulen korting beurzen toegevoegd worden! Wij zijn geen "On-Line" webshop en zullen dus niet binnen 24 uur reageren of uw bestelling toezenden. SSP-Hal DRU-Laan 2, 7071 MC UlftVoor meer informatie: m In Ulft is een prachtige locatie gevonden in een gerestaureerd historisch fabriek. De poppenhuizen en miniaturenbeurs vindt plaats in de Diezehal van de Brabanthallen.

Mamyloe kortingsbon, Deen kortingsbonnen, Bruna kortingsbon,


Sitemap