Main Page Sitemap

Reizen met korting ns studenten ov


reizen met korting ns studenten ov

vervoerder tegen betaling van 17,50. Bekijk het volledige overzicht wanneer je gratis, met korting of tegen het volle tarief reist op (nieuw venster). Je kunt het Altijd. Als je instapt, check. Ik heb nog van de, nS post gekregen genaamd 'Treinpakkers' hierin zat een kaartje dat ik gratis kan upgraden naar de 1e klas. Voor het binnenlandse deel van de reis wordt automatisch de juiste korting berekend.

Dit geldt ook voor overstappen van de ene naar de andere vervoerder. Vind een verkoopautomaat bij jou in de buurt. NS automaten in het land, kopen bij én van de verkoopautomaten (niet bij een. Netabonnement Particulier Jaar Met dit product kun je onbeperkt reizen met bus, tram en metro in heel Nederland. Reis je buiten de vrij-reizenperiode? Korting kan alleen op een persoonlijke, oV -chipkaart worden geladen. Bij het inchecken wordt tijdelijk een instaptarief van je saldo gehaald. Weekendabonnement Vrij reizen op feestdagen kortingsbon 9straatjesonline van.00 tot.00 uur de volgende dag en vanaf.00 uur op de donderdag voor Goede Vrijdag, de dag voor Koningsdag, de dag voor Bevrijdingsdag en de woensdag voor Hemelvaart. Feestdagen en korting, voor reizen tijdens de feestdagen gelden dezelfde regels als in het weekend, dus: Weekabonnement, op saldo reizen met korting tijdens feestdagen van.00 tot.00 uur de volgende dag. Je kunt het Netabonnement ook kopen met een geldigheid van 1 jaar. Hoe kan ik deze korting gebruiken of bestellen?

Als het inchecken is gelukt, hoor je een pieptoon en brandt er een groen lampje. Feestdagen: Nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag, eerste en tweede paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, eerste en tweede pinksterdag en eerste en tweede kerstdag. Reis je in je vrij-reizenperiode? Feestdagen Nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag, Eerste en Tweede Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, Eerste en Tweede Pinksterdag en Eerste en Tweede Kerstdag. Als je weer wilt reizen moet je dat rood staan eerst weer ongedaan maken. Kopen bij het loket van je vervoerder. Reis je van of naar het buitenland met de trein?


Sitemap