Main Page Sitemap

Kortingsbon theaters


kortingsbon theaters

Wenen(15 korting kunsthaus Wien (20 25 korting). Hier kan je dan weer allerlei leuke culturele activiteiten ondernemen. Met Jongerentoer kun je 3x 1 dag reizen voor 33 binnen én bepaalde reisperiode: Voorwaarden, te gebruiken t/m 3 september 2017, zolang de voorraad strekt. Zo kan je dus, met je Tienertoerkaart en je cultuurpas, een dagje Amsterdam, Rotterdam of Den Haag combineren met een voordelig dagje shoppen. Hoe werkt de Countdown Voordeelpas?

Bekijk alle bezienswaardigheden in Wenen met de Viennacard hiermee reis je onbeperkt in 48 of 72 uur door de Oostenrijkse hoofdstad.
De Countdown voordeelpas biedt je direct korting bij ruim.000 bedrijven in Nederland.
Duizenden lokale ondernemers en honderden landelijke merken.
Tienertoerkaart terug van weggeweest, dit jaar als Jongerentoer.

Surf naar en klik in het menu op Voordeelpas - Bekijk aanbiedingen bij jou in de buurt of in de stad van je voorkeur - Volg de instructies en print eventuele kortingsbonnen - Neem altijd je Countdown voordeelpas mee als je onderweg gaat. De tienertoerkaart is dus dé ideale oplossing om, samen met een groep vrienden, lekker voordelig door heel Nederland te reizen. (U kunt niet geheel gratis reizen van en naar de luchthaven van Wenen, omdat deze buiten de stad ligt). 10 korting op luchthaven transfer. Daarbij mag je ook onbeperkt en gratis gebruik maken van het openbaar vervoer in Wenen. Verder krijg je met de cultuurpas van CJP kortingen van 10 procent bij heel veel bekende winkels, zoals WE fashion (15 Aktiesport, Perry en Front Runner. . Belangrijk om te weten is, is dat je sommige kortingen alleen kunt krijgen bij aantonen van een kortingsbon. Met de tienertoerkaart kan je gedurende de zomer in een korte tijd veel plaatsen in Nederland bezoeken. En Je krijgt nog veel meer Korting met de Viennacard.


Sitemap