Main Page Sitemap

Jilster kortingscode


jilster kortingscode

mail ons,.a.v. Wie binnenwandelt, merkt al snel hoe ontspannen de sfeer. Hier kun je vrienden, familie, klasgenootjes of collegas uitnodigen om mee te werken aan jouw tijdschrift. We leren dagelijks van elkaar en dat maakt het werken bij Jilster juist zo leuk! Gaan jou handen al jeuken en heb jij een supergaaf idee voor een tijdschrift? De redacteur kan alleen de paginas bekijken en bewerken die hij/zij door de hoofdredacteur krijgt toegewezen.

Hoe het begon, tien jaar geleden maakte Anja Kroodsma, bedenker en oprichter van Jilster, een tijdschrift voor haar moeders vijfenzeventigste verjaardag. Maar hoe werkt dat nou precies, je eigen tijdschrift maken?

Ook goed om te weten: het papier heeft een FSC-keurmerk. Die gedachte was het begin van Jilster. Wanneer het tijdschrift af bestel je al hoofdredacteur een gratis digitale versie bestellen waarin je kunt bekijken hoe het tijdschrift er precies uit komt te zien. Maar het kan natuurlijk zo zijn dat er in dat grote aanbod net geen tijdschrift is naar jouw smaak. Als hoofdredacteur kun je alle bladzijdes van het tijdschrift bewerken, bekijken en vormgeven. Het is ook een leuk en origineel cadeau voor bijvoorbeeld een familielid of je beste vriendin. Ga dan snel naar de website en leef je uit!

Delen met anderen, als je deze pagina delen op facebook. Toch vond Anja dat het maken van een tijdschrift eenvoudiger en sneller zou moeten kunnen! Noud van t Hullenaar. Als eerste meld je je gratis aan op de website.


Sitemap