Main Page Sitemap

Slagharen korting weekend


slagharen korting weekend

Overijssel is ook een pluspunt. Als je via deze link naar de website van Ponyparkcity gaat kun je gebruik maken van diverse Ponyparkcity aanbiedingen en korting acties: Klik hier om de Ponyparkcity website in een nieuw venster te openen. Alle aanbiedingen boekt u overigens bij Voordeeluitjes. Kortom, dit wilt u niet missen! Bekijk dan de Western Parade wanneer u even uitrust van alle leuke attracties. Bekijk alle foto's (163) Bekijk plattegrond Park Algemeen 8,0 Prijs kwaliteit 8,0 Ligging / locatie 8,0 Gastvrijheid Klantvriendelijkheid personeel 8,0 Sfeer op het park 8,0 Accommodatie Algemeen 7,0 Inrichting en comfort 7,0 Netheid en hygine 7,0. Sportievelingen kunnen een balletje slaan op de allweather tennisbanen. Bekijk dan onze top 10 pagina. Website Ponyparkcity, op de Ponyparkcity website vind je alle Ponyparkcity informatie. Een dagje attractiepark Slagharen?slagharen korting weekend

Blijf op de hoogte van.
Meld je nu gratis aan voor de nieuwsbrief!
Vorige week een weekend naar ponyPark City geweest en ondanks het mindere hebben we van 1e tot de laatste minuut genoten, onze dochter Elisa van 4,5 heeft met pony Stefan een fantastische tijd gehad.
Het attractiepark is zaterdag en zondag geopend.

Er worden eveneens zinderende shows opgevoerd en verblijft u in accommodaties, die naadloos aansluiten bij het Wild Westen. Ponyparkcity is dus een echt ponypark! Voor waterpret zit u helemaal goed in de Aqua Mexicana! U kunt ook ontspannen in het bubbelbad: er is plek voor maar liefst 70 personen. Zo kunt u a la carte eten bij restaurant Cartwright, is er een All You Can Eat buffet te vinden in de Big Jake Dinner House en kunt u voor een snelle hap terecht bij The Music Hall. Men blijft hier de gasten voortdurend verrassen met leuke nieuwigheden.


Sitemap