Main Page Sitemap

Stroopwafelfabriek gouda korting


stroopwafelfabriek gouda korting

met een kopje koffie, thee of glaasje fris. Ben jij benieuwd hoe een siroopwafel wordt gebakken? Waar en hoe werd de siroopwafel voor het eerst gemaakt? In deze fabriek/bakkerij krijgt u een unieke rondleiding en vertellen de bakkers u over de ambachtelijke Kamphuisen siroopwafel. De Siroopwafelfabriek Experience is daarom leuk voor jong en oud! Ontdek de oorsprong van de siroopwafel in de Siroopwafelfabriek Experience in Gouda.

Ontdek met korting de leukste attractie van Goudastroopwafelfabriek gouda korting

Een bezoek aan de fabriek is een fantastische ervaring die je niet snel meer zal vergeten. Een tweede consumptie met een eigengemaakte siroopwafel die u mag personaliseren, een fotomoment, een goodiebag met iets lekkers, openingsdagen en tijden. Op deze pagina wordt gecontroleerd of de verzoeken daadwerkelijk door u worden verzonden en niet door een robot. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Meedoen aan alle activiteiten tijdens de experience.

Kijkt u liever toe? Dan heet de Kamphuisen Siroopwafelfabriek jou welkom, kom en maak mee! Deze wordt al eeuwenlang bewaard in de oude kluis die u kunt kraken.

Artis entree met korting
Essenza home kortingscode
Expresso loyalty kortingscode


Sitemap