Main Page Sitemap

Rondvaart amsterdam 50 korting


rondvaart amsterdam 50 korting

te bestellen voor slechts 11,00 per persoon (normale prijs 18,00). Ze helpen ons uit te zoeken welke pagina's het meest en het minst populair zijn en hoe bezoekers zich door de site verplaatsen. Groupon zijn er momenteel enkele mooie aanbiedingen voor hoge korting op een rondvaart in Amsterdam. Vouchervandaag aanbiedingen, bij Vouchervandaag vindt u aanbiedingen van interessante producten en diensten, alsmede scherpe kortingsacties voor winkels in de winkelstraat bij u in de buurt. De meeste kortingsbon riemen en co rondvaarten vertrekken dagelijks elk half uur, dus je kunt kiezen welke tijd je het beste schikt. En voor kinderen vanaf 12 jaar.p. Via bestel je nu makkelijk en snel je tickets voor een rondvaart in Amsterdam. Denk hierbij aan huishoudelijke apparaten, keukenapparatuur, tuingereedschap, mode voor hem en haar, hobby- en sportartikelen, enzovoorts. Je vaart langs veel bekende bezienswaardigheden en ondertussen krijg je informatie over Amsterdam, hetzij door een oortje of door een gids.

50 korting Rondvaart Amsterdam, via de Voordeelagenda van de Nationale Postcode Loterij krijg je maar liefst 50 korting op een rondvaart door de Amsterdamse grachten met rederij Lovers en See Amsterdam. Er zijn verschillende soorten rondvaarten oftewel boottochten of mini-cruises door Amsterdam. De rondvaart, de boot vaart vanaf het Centraal Station via het IJ over de verschillende grachten langs elegante koopmanswoningen, kerken en pakhuizen uit de Gouden Eeuw. Speciale kortingen, deze cookies stellen zwarte lotus kortingscode de website in staat om verbeterde functionaliteit en personalisatie te bieden. Amsterdam een keer gedaan zou moeten hebben. Korting op Canal Cruisese Amsteram, via krijg je korting op diverse rondvaarten van Canal Cruises, zoals: de Candle Light Cruise, de Dinner Cruise, de Pizza Cruise, de Hop On-Hop off Cruise, de Evening Cruise en nog veel meer. Dus alleen snelle beslissers profiteren van interessante kortingen. Het voordel van bestellen via Dagtickets is dat je de tickets meteen via de mail binnenkrijgt en ze meteen kunt uitprinten. Een superleuk manier om Amsterdam te verkennen is door een rondvaart te maken over de Amsterdamse grachten. Je kunt de instellingen later altijd wijzigen via de koppeling "Privacyinstellingen" in het voettekst. Je steunt hiermee goede doelen en maakt kans op grote prijzen. Wij nemen je privacy zeer serieus, zie ons privacybeleid voor meer informatie over privacy en gegevens.

En op het moment dat de kids het gehad hebben, is de rondvaart alweer voorbij. Zo zijn er Pizza Cruises, Candle Light Cruises, Dinner Cruises, Evening Cruises, Hop on-Hop off cruises, Cocktail Cruises, Cheese Wine cruises, Open Boat cruises of Harbour cruises. Duur: 1 uur, start en einde: Centraal Station, vanaf 1 persoon.


Sitemap