Main Page Sitemap

Kortingsbon scooter center den haag bv openingstijden


kortingsbon scooter center den haag bv openingstijden

Om je een idee te geven van het brandstofverbruik, een 2-takt rijdt ongeveer 1op 20, een 4-takt ongeveer 1 op 40 en een injectie ongeveer 1 op 55 tot 1. Al meer dan 20 jaar zijn wij het vertrouwde adres en zeer actief in de regio Delft, Midden Delfland en ver daar om heen. Haag, Wassenaar, Naaldwijk, Wateringen, Pijnacker of Delft woont kun je langskomen in Rijswijk. Op deze locatie hebben wij een beperkt aantal modellen in de showroom staan. Heb je een betrouwbaar werkpaard nodig die je iedere dag van A naar B brengt, dan kunnen wij je een merkscooter aanbevelen zoals Aprilia, Gilera, Honda, Kymco, Peugeot, Piaggio, Sym, Vepsa of Yamaha.

Aprilia SR, Gilera Runner, Honda NSC50R, Kymco Super 8, Peugeot Speedfight, Sym Jet, Yamaha Aerox en Yamaha Jog. Het voordeel van een 4-takt scooter is dat hij erg zuinig is en dat je geen olie meer zelf bij hoeft te vullen. Wij nodigen u graag uit om op onze website te bekijken welke diensten wij u kunnen bieden zoals; verkoop, inkoop, inruil, reparatie, ophaaldienst, winterstalling, onderdelen, accessoires, lease en nog veel meer! Neem dan even contact met ons. U bent meer dan welkom in onze showroom van meer dan 750m2 op 2 etages, nergens zo veel moois te zien. DEN, hAAG, lindelaan 95, 2282EP, Rijswijk, afhaalpunt Servicepunt Showroom. Kies je voor betalen in termijnen dan ben je een vast laag maandbedrag kwijt met een looptijd tussen de 36 en 72 maanden. Bij ons vind u alles op het gebied van bromfietsen, scooter, motorscooters en nog veel meer. Vooral het centrum van Den Haag is tegenwoordig lastig bereikbaar met de auto. Het nadeel is dat je zelf op regelmatige basis olie moet bijvullen. Bent u in het bezit van een geldig rijbewijs A of B, dan bent u automatisch in het bezit van een rijbewijs.

Scooter Center Den Haag BV, Den Haag (The Hague, Netherlands). We zijn importeur van diverse merken scooters en onderdelen. Scooter Center, rotterdam gekocht voor mijn vrouw, nog steeds in perfecte staat. Vorige week voor me zelf gekocht, dit keer.


Sitemap