Main Page Sitemap

Jbc kortingsbon


jbc kortingsbon

Omdat JBC niet wil dat jij je blauw betaalt, biedt het merk je de levering van je bestelling vanaf 50 volledig gratis aan, en betaal je slechts 3,90 aan verzendkosten als je dat minimumbedrag niet haalt. Over cookies en hoe u deze kunt uitschakelen. Ben je ooit compleet door je knien gegaan voor een broek tegen een aantrekkelijke prijs, en dat je ze dan uiteindelijk toch niet gekocht hebt omdat er een paar aanpassingen aan moesten gebeuren? Probeer nog een keer Jouw mening telt! Is mijn JBC-klantenkaart ook in de e-shop geldig? Met een JBC-klantenkaart word je niet alleen lid van de happy. Deze punten kun je dus verzamelen en omzetten in een waardebon. De beste kortingen gratis en voor niets in je mailbox. Bezoek merkpagina (1 van 1) 30korting, een van de beste JBC kortingscodes die wij voor u hadden was een code waarmee u wel 30 bespaarde tijdens de National Shoppingday. JBC bewijst het tegendeel.

Praxis 20 kortingsbonnen downloaden
H&m kortingsbon
Bert plantagie kortingsbon

Dit kan op drie manieren: in Mijn JBC kun je je gegevens zelf aanpassen neem contact op met ons Customer Care Center vraag het aan de kassa in een JBC-winkel Ai, ik ben mijn klantenkaart kwijt Als je je klantenkaart kwijt bent, kunnen wij. Vul je e-mailadres in en je krijgt automatisch een nieuw wachtwoord in je mailbox. Vermeld je klantenkaartnummer, voeg een kopie van je identiteitskaart toe en wij doen de rest. De code plakt u vervolgens in het scherm achter vul hier je coupon. JBC is niet het soort bedrijf dat probeert voordeel te halen uit internetbestellingen, verre van. Want de klantenkaart heeft heel wat voordelen. 9 bezoekers bekeken rondvaart amsterdam 50 korting op vandaag de kortingen op deze pagina 5, de nieuwste actie op deze pagina. Zo kunnen wij het snel koppelen aan je verloren kaart en blijf je je gespaarde punten behouden.

Hoe kan ik in Mijn JBC mijn klantenkaartnummer of mijn gegevens aanpassen? Zo kun je bijvoorbeeld per periode een groot aantal artikelen met 30 korting op de kop tikken, in afwachting van de volgende collecties. Gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt.


Sitemap