Main Page Sitemap

Korting collegekaart amsterdam


korting collegekaart amsterdam

dansers, fotos, singer-songwriters, dichters alles komt aan bod! Uiteraard zijn deze producten ook bij ons verkrijgbaar. Om te zorgen dat iedereen snel en eenvoudig over onze kortingen kan beschikken, gebruiken we de Knaek-app. Bij hair XL voelt het hele gezin, jong en oud, zich thuis.korting collegekaart amsterdam

De korting wordt verrekend na het tonen van een geldige collegekaart. Bekijk de onderstaande tips hoe jij gegarandeerd korting krijgt bij deze prachtige Dierentuin in hartje Amsterdam.

Peter hahn kortingscode, Mediamarkt 20 korting,

Op vertoon van je collegekaart krijg je interessante kortingen bij Amsterdam Studenten Festival, Artis, Athenaeum Boekhandel, bioscopen, musea en theaters in Amsterdam. De Knaek-studentenkortingen zijn bedoeld voor alle studenten. Bekijk de bijna complete verzameling etsen van Rembrandt van Rijn in het Rembrandthuis ( 3 korting). UvA-studenten kunnen het hele jaar door voor 3,- naar Artis. Theaters, toomler Theater, Plein Theater, Betty Asfalt Complex, Huis aan de Amstel Theater, Comedy Café, het Compagnietheater. Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Naast de optredens van deze talentvolle studenten zijn er ook gastoptredens van bekende namen en kun je zelf mee doen aan verschillende workshops. Je krijgt korting op vertoon van je collegekaart in de winkels aan het Spui en op Roeterseilandcampus en bij online bestellingen met een digitale studentenpas die je kunt aanvragen via de webwinkel. Je krijgt korting bij veel bioscopen: Melkweg Cinema, Rialto, Ketelhuis, Cinecenter, Filmhuis Griffioen, Cinema de Balie, bij een grote keten als Pathé (1,50 korting doordeweeks maar ook bij veel kleine bioscopen die vaak veel leuker zijn. Dat kan door je studenten- of collegekaart te tonen. Met nieuwe Hollywoodfilms, maar ook arthouse en cult. Ook korting bij het Joods Historisch Museum ( 3) en het Allard Pierson Museum en Archeologisch museum van de UvA zijn gratis toegankelijk voor UvA-studenten.

Studentenkorting, amsterdam, ontdek waar jij, korting krijgtkorting collegekaart amsterdam


Sitemap