Main Page Sitemap

Korting motorbeurs utrecht 2018


korting motorbeurs utrecht 2018

luidt, motorbeurs, utrecht het nieuwe motorseizoen. Wie aan de deur een kaartje koopt betaalt 17,50. Natuurlijk zijn wij ook weer aanwezig. Overigens zijn er verschillende manieren om extra korting op je kaartje te krijgen. Dit betreft een ticket dat online is gekocht tijdens de voorverkoop.

Please try again later. Kaartverkoop, een toegangskaart voor de, motorbeurs kost 14,- per persoon. Alle prijzen voor online verkoop zijn exclusief 1 transactiekosten per bestelling. The motorbeurs is an event that is held every year, all the manufacturers show there new motors and there is a lot.

NS-deal, wil je graag met de trein naar. Motorbeurs van de Benelux vindt dit jaar van 22 t/m 25 februari 2018 plaats in de Jaarbeurs, utrecht. Made with DJI Osmo d a bunch of lunatics called friends. Utrecht zijn meerdere parkeerterreinen (P1 tot en met P6). Reizen met motor en parkeren, veel bezoekers zullen het liefst met de motor de beurs bezoeken. Ook worden veel van de nieuwe motormodellen gepresenteerd aan de consumenten. Op parkeerterrein P3 kan gratis worden geparkeerd door motorrijders. De aanwezige exposanten presenteren alle laatste trends op het gebied van motors, motorkleding, motorclubs, onderhoud aan motors, enzovoorts. Zaterdag 24 en zondag 25 februari: 10 - 18 uur.

H M kortingscode sale korting - 07 september 2018korting motorbeurs utrecht 2018


Sitemap