Main Page Sitemap

Supercar sunday korting


supercar sunday korting

vandaag tot 18:00 genieten van 100en van de meest bijzondere supercars op de showpaddocks en volop actie op het circuit tijdens Vredestein Super Car Sunday op Circuit Zandvoort! S Ochtends een heerlijke kop koffie met wat lekkers om op gang te komen, een lunchbuffet en diverse hapjes in de middag. Gezien de leeftijd hebben zij geen toegang tot de pitlane. De VIP unit is de Paddock Club, deze bevindt zich in de Tarzanbocht op de paddock waar ook de pitboxen zijn. Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Tickets MET korting Wees slim en bestel je tickets nu online om nog te profiteren van de online voorverkoop korting!

Ook voor kinderen van 6 t/m 12 jaar is er een VIP ticket beschikbaar. Er zijn een gelimiteerd aantal VIP tickets beschikbaar. Deze levert u namelijk in bij de hostess van de VIP unit, u krijgt van haar uw polsbandje. Deze zal niet aanwezig zijn en in ruil daarvoor komt de veel specialere Koenigsegg ccxr Special Edition in de plaats! Op vertoon van uw VIP ticket krijgt u een parkeerplek toegewezen.

Programma Zandvoort, super, car, sunday online voorverkoop kortingsupercar sunday korting

Vergeet niet om uw VIP voucher mee te nemen. Laat uw VIP voucher scannen bij de kassa. VIP parking, bij een VIP ticket, zit een parkeerticket inbegrepen. Print daarvoor het VIP ticket uit en leg deze duidelijk zichtbaar achter de voorruit van uw auto. #supercar s #supercar #supercarsunday #hypercar #koenigsegg #ccxr #specialedition. Dit ticket is alleen geldig in combinatie met een volwassenen beauty and the beast musical kortingscode VIP ticket.


Sitemap