Main Page Sitemap

Bellewaerde korting gezinsbond


bellewaerde korting gezinsbond

dan even door op én van de vele restaurantjes en terrasjes voor een drankje en een versnapering: een snack, een frietje of een lekkere pannenkoek. Dankzij die eerste krijg je 5 euro korting als je met minstens 6 personen komt. Kies je liever voor een overnachting? In 2017 werd ook bekend gemaakt dat er een nieuw waterpretpark gebouwd zou worden: Bellewaerde Aquapark. In 1971 werd de naam gewijzigd in 'Bellewaerde Park maar in 2014 werd dit weer ingekort tot 'Bellewaerde'. Voor de kleinsten heb je dan weer een resem aan leuke attracties als het Minirad en de Kikker.

Voor Bellewaerde tickets kan je terecht op de website van het park. Big Chute, el Volador, het Huis van Houdini, jungle Mission. Wist je trouwens dat je ook de Bellewaerde promocode kunt gebruiken voor de abonnementen? Blijf op de hoogte.

Prive sauna limburg korting
Zoetermeer skien korting
Lego trein met korting

Dankzij deze arrangementen beleef je nog meer avontuur bij Bellewaerde park! Bellewaerde is een zalig pretpark om naartoe te gaan kortingscode under armor met jong en oud. Het is beter om ze zelf allemaal te gaan ontdekken in het Bellewaerde park zelf! Blij om je terug te zien. Das weeral geld gespaard! Wij bundelen acties van aanbieders als Travelbird en Groupon, maar proberen ook geregeld een promocode te plaatsen. Daarom kan je hier ook de Bellewaerde voordelen of Bellewaerde promocode gaan gebruiken! Wil je het park ook op deze dagen bezoeken dan kan je deze optie eenvoudig toevoegen aan je pass voor slechts 20 extra per persoon!

Promocode Bellewaerde Park Nu -1 tot -4bellewaerde korting gezinsbond


Sitemap