Main Page Sitemap

Kaarten margriet winterfair korting


kaarten margriet winterfair korting

november: 10.00 -.00 uur. Vergelijk voordelige kamers (Tip!). Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook Winterfair korting! Ook dit jaar zijn er weer veel bekende artiesten die komen optreden zoals Jan Smit, Xander, Nick Simon en Edsilia Rombley. De winterjas mag in ieder geval thuis blijven, want op de beurs is het gelukkig lekker warm.

Op de fair koop je winters speelgoed, maar dit is natuurlijk wel het echte werk voor de kinderen. Ben je al helemaal in de winter- en Kerststemming? Rotterdam is het juiste adres voor winterse pret. Ook kan er gekozen voor een VIP-arrangement waarmee je geniet van diverse extra luxe privileges. Beleef optredens van artiesten, bekijk demonstraties, doe mee met workshops en aanschouw modeshows. Doe er nog een schepje bovenop en bezoek Margriet Winter Fair in de Brabanthallen s-Hertogenbosch. Entreekaarten, kaarten kunnen online en aan de deur worden gekocht, de tickets voor Margriet Winter Fair kosten: Een regulier toegangsticket voor Margriet Winter Fair kost per persoon 19,95 aan de deur. En het is niet zomaar een stad, het is een lichtstad die uit wel honderdduizend lichtjes bestaat, waardoor je meteen in feestsferen komt. .

Misschien maak je ook nog eens kans op een (winterse) prijs! Kortom, maak een kerstmarkt mee in een geheel nieuw jasje, namelijk een beurs. Draaimolen, op de Winterfair in Rotterdam is een draaimolen aanwezig. Kinderen onder de 12 jaar betalen 8,95 en mogen op zondag kortingsbonnen kermis preston palace zelfs gratis naar binnen. De Winterfair is eigenlijk een grote markt, maar zeker van alle markten thuis. Donderdag 29 november: 10.00 -.00 uur. Een leuke afwisseling tussen de eettentjes, woonmode stands en andere doe-activiteiten door. Kies voor Oud Nieuw de perfecte fles bubbels uit. Een VIP ticket kost 49,95. Koop hier je tickets: Bezoeken Winter Fair, zoals benoemd vindt Margriet Winter Fair plaats in de Brabanthallen s-Hertogenbosch, waarvan het adres Diezekade 2 is ( bereken de route ).


Sitemap