Main Page Sitemap

Kortingsbon bbq restaurant hillegom


kortingsbon bbq restaurant hillegom

/10 Eten 9 Service 9 Decor 9 Nu via vakantieveilingen in het Walhalla op het gebied van indoor bbq terecht gekomen. In, hillegom kan je gewoon. En een royale saladebar, maar we komen voor het vlees dus dat gun ik alle aandacht. De bediening is attent, haalt regelmatig vuile borden weg en bestellingen voor drankjes worden snel opgenomen en gebracht. Gemiddelde cijfer 7,3 /10 Eten 8 Service 7 Decor 6 Gemiddelde cijfer 8,8 /10 Eten 8 Service 10 Decor 9 Van de buitenkant misschien niet het restaurant waar je enthousiast naar binnen stapt, Maar een geweldige ontspannen sfeer hebben we genoten van het heerlijke eten. Het eten goed verzorgt. Lijkt het je leuk en gezellig om in de horeca te werken dan zijn wij opzoek naar JOU. Daarnaast was de bediening was goed, zeer gastvrij, niets te gek en we konden met een grote groep (17 mensen) heerlijk nog even "nazitten". Gemiddelde cijfer 8 /10 Eten 8 Service 8 Decor 8 voor een gezellig avondje uit is dit bbq - restaurant de aangewezen plek Te starten met soep en daarna kan je heerlijk ontspannen een goed stukje vlees of vis uitzoeken en deze zelf klaar maken. Decor 8, onwijs leuk concept en erg aardige/vlotte bediening.

Ook de desserts en het salade buffet is zeer goed verzorgt. Nu nog steeds een toppertje. Het buffet voor ieder wat wils, van varkenshaas tot biefstuk alles even mals en vers.

Er is een behoorlijke keuze aan gerechten (rauw, maar ook voorgegaard). Naast hoogstaande korting studio 100 webshop kwaliteit van het eten vinden wij gemoedelijkheid, gezelligheid en gastvrijheid essentieel voor een geslaagde avond uit. (woensdag 7 februari gesloten storm! Maar dat nemen we op de koop toe. Gemiddelde cijfer 7,8 /10 Eten 8 Service 9 Decor 6 Gemiddelde cijfer 9,3 /10 Eten 9 Service 10 Decor 9 Gemiddelde cijfer 7,3 /10 Eten 7 Service 8 Decor 7 Op een donderdagavond met 3 volwassen personen onbeperkt BBQ gegeten in dit knusse restaurant.

Restaurant Hillegom bij Deborah - lunch, diner, koffiekortingsbon bbq restaurant hillegom

Boekhandel droogendijk kortingsbon
Skatestore kortingsbon


Sitemap