Main Page Sitemap

Margriet winterfair 2017 kaarten met korting


margriet winterfair 2017 kaarten met korting

stad aan je museumbezoek vast. Swing dit jaar op de mooiste hits van Trijntje Oosterhuis, zing mee met de klassiekers van Van Dik Hout en kijk- en luister mee naar de sneak preview van de theatershow Dit ben.0 van Jeroen van der Boom. Het e-ticket voor de trein laad je op je telefoon in de Reisplanner Xtra app van. Koop nu je kaartjes voor Margriet Winter Fair extra voordelig bij Primera voor 16,95 * (inclusief 1,00 servicekosten). Kortom: genoeg te doen en te beleven op de Margriet Winter Fair! In de Spoordeelwinkel boek je toegang tot evenementen en musea in combinatie met een treinkaartje met korting. Tip: plan je reis in de Reisplanner Xtra app van NS, en je krijgt advies van deur tot deur. Lekker cultuursnuiven, naar een tof museum of gezellig festival gaan.margriet winterfair 2017 kaarten met korting

Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit.
Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.
Wil jij lekker en gezond leven?
Op vind je elke dag fijne recepten en tips en weetjes voor een gezonde leefstijl.
Bestel nu kaarten met 4 korting!margriet winterfair 2017 kaarten met korting

Margriet Winter Fair is dé plek om met je vriendinnen, moeder, zus of collega in de stemming te komen voor. In het Margriet Theater komen dagelijks bekende artiesten optreden. Zing mee met Trijntje Oosterhuis, Van Dik Hout, Jeroen van der Boom, Alain Clark, Nick Simon en nog veel meer! Op Margriet Winter Fair kom je alvast helemaal in de sfeer!

Margriet Winter Fair vindt plaats van vrijdag 23 t/m donderdag 29 november 2018 in de Brabanthallen s-Hertogenbosch en is dagelijks geopend van.00 t/m.00 uur. Ben je niet zon creabea? Heb je ook alweer zin in die unieke, warme en gezellige sfeer van de feestdagen? Kan Kerstmis wat jou betreft niet lang genoeg duren? Iedere maand zetten we bij Spoordeelwinkel de leukste activiteiten op een kortingsbon special koffers oss rijtje. Dat wordt dus én groot spektakel! Bekijk onderweg het programma, stippel alvast een looproute uit door het museum of zoek een leuk restaurant. Shoppen op Margriet Winter Fair, de leukste decoratietrends, de mooiste kerstoutfits, de lekkerste recepten. Beleef het echte feestdagengevoel en geniet van optredens van topartiesten en bekende cabaretiers. Maak een mooie armband tijdens de workshop leerbranden van Monuta, haak mooie kerstspulletjes of ga aan de slag met groen. Voordat je een bezoek aan de Fair brengt is het fijn om alvast warm te beginnen met een lekker kopje koffie, vandaar dat Margriet Winter Fair nu al vanaf.30 uur geopend is én ook 's middags is er een half uurtje extra uitloop tot. Evenementen en cultuur, genoeg te doen!

Geniet van ontelbaar veel lichtjes, scoor een schitterende feestoutfit en koop je kerstcadeautjes bij meer dan 350 shops. En dat is nog niet alles: swing mee met topartiesten als Van Dik Hout, Trijntje. Margriet Winter Fair Met zeven euro korting naar Margriet Winter Fair 2018!


Sitemap