Main Page Sitemap

Olmense zoo korting plopsa


olmense zoo korting plopsa

ontdek hier onze evenementen, een gezellig dagje uit in hartje Kempen! p p In de tropische warmte van het overdekte vlinderparadijs Amazonica fladderen honderden kleurige, Zuid-Amerikaanse vlinders om je heen. Dit alles bevindt zich op 2 verdiepingen van 4000 vierkante meter. Voor ouders en volwassenen is er de Beach Bar en de unieke drijvende loungeplek Party-Eiland. Of ga je liever de hoogte in en stap je in het Reuzenrad? Bovendien kan jouw feest/evenement gecombineerd worden met een bezoek aan het dierenpark. In het centrum van de zoo kun je de Aziatische tempel bezoeken, waarin er varkenstaartapen en tijgers wonen. Kijk op de website voor de actuele tijden en style"line-height:.75px Op vertoon van je geldige Plopsa-jaarabonnement 1 meter krijg je strong onbeperkt 40 korting /strong op de reguliere style"line-height:.75px; " span style"line-height:.75px Korting enkel voor de abonnee. Maak dan een tocht in Dino Tour waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen! De Cosmodrome is dan weer de Limburgse poort van de Vlaamse je klaar voor een spannende ontdekkingstocht langsheen sterren, planeten en andere mysterieuze fenomenen?

Op vertoon van je geldige Plopsa-jaarabonnement 1 meter krijg je 40 korting op het individueel volwaardig tarief voor volwassenen in de Olmense Zoo. Deze korting is geldig tijdens het seizoen 2018 (31/03 - 4/11/2018). 25 korting met je lerarenkaart. Voor houders van een geldige 'Klasse'-lerarenkaart voorzien van je foto.

(Foto dient goedgekeurd en uitgereikt te zijn door het Vlaamse Ministerie van Onderwijs) Op vertoon van je kaart krijg je 25 korting op 1 van onze individuele abonnementen of op de totaalprijs van 1 gezinsabonnement.
Bei Vorzeigen Eurer gültigen Plopsa Jahreskarte 1 meter erhaltet Ihr 40 Rabatt auf den individuellen Erwachsenentarif.
Gültig: Saison 2018 (31/03 - 4/11/2018).

Kortingscode alleeetkamerstoelen.nl
Lego trein met korting
Collectiviteitskorting czdirect
Tommy hilfiger korting nieuwsbrief

p h3 vertoon van je port zelande zwemmen met korting geldige Plopsa-jaarabonnement 1 meter krijg je strong 40 korting /strong op het individueel volwaardig tarief voor volwassenen in ZOO Antwerpen. p p Meer info: a -50 Sea Life Scheveningen SEA life Scheveningen komt u oog in oog te staan met vissen en andere waterdieren uit de Tropische wateren. Een super leuke uitstap met de kids! Meer dan tweehonderd diersoorten voelen zich hier thuis, niet moeilijk als je op zon leuk plekje woont met massas boeiende buren! Niet info: a href" /a /p -40 Linnaeushof een dag vol onvergetelijk speelplezier kom je naar Linnaeushof in Bennebroek. p style type"text/css".p1 margin:.0px.0px.0px.0px; font:.0px Arial; -webkit-text-stroke: #000000; background-color: #fffb01 span. Na een wandeling dr de Noordzee wandel je over de zeebodem van de Atlantische Oceaan.

Entree nbsp; u tot 2 Het park is geopend van 28 maart t/m. Niet style"line-height:.75px Korting geldig van 30 maart t/m style"line-height:.75px Meer info: a href" span style"line-height: -40 Amusementspark Tivoli ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor families met kids vanaf 2 jaar! p -40 MIM een prachtig gerestaureerd gebouw (deels Art Nouveau, deels neoclassicistisch) aan de Kunstberg in Brussel maakt u kennis met meer dan 1000 interessante muziekinstrumenten, verdeeld over 4 gallerijen. Ontdek van A tot Z het bruisende leven van onze Zeebrugse wereldhaven. Enkel voor de abonneehouder gedurende het seizoen 2018. S1 font-kerning: none /style p nbsp; /p -40 Safaripark Beekse Bergen onze natuur en prikkel al je zintuigen tijdens een van de indrukwekkende safari's bij Beekse Bergen.


Sitemap