Main Page Sitemap

Korting kidszoo noordwijkerhout


korting kidszoo noordwijkerhout

niet persoonsgebonden. Over hygine hoef je je bij KidsZoo geen zorgen te maken. Zo wordt het kortingscode booking augustus 2018 beloofde uitje nog steeds een leuk uitje. Dagelijks maken onze medewerkers de zaal schoon. . KidsZoo Stempelkaart voor nog meer speelplezier. In schoolvakanties - regio midden - en feestdagen ook op maandag geopend. KidsZoo is gevestigd op bedrijventerrein Gravendam. Een van onze medewerkers of ons antwoordapparaat vertelt je precies wat je wilt weten. De overdekte speeltuin heeft verschillende feestkamers waar je de cadeautjes uitpakt en geniet van iets lekkers. Address, pletterij 3 2211 JT, Noordwijkerhout, the Netherlands, website.

Terwijl de kinderen heerlijk de beest uithangen hoeven ouders, leerkrachten en andere begeleiders zich niet te vervelen. Samen spelen in Leiden.

korting kidszoo noordwijkerhout

Gasten verdienen de service die ze van ons gewend zijn. Je bent. Daarna mag er onbeperkt gespeeld worden in deze bijzondere speeltuin. Met auto, fiets of bus. Lekkere koffie, draadloos internet en leuke magazines: het is geen straf om te wachten tot de kinderen uitgespeeld zijn. Tafels worden na ieder bezoek afgenomen en schoongemaakt. Van dagkaart tot groepstoegang. De vloer wordt aan het eind van de dag gestoft en gedweild. Kies uit zeven arrangementen het feestje van je dromen! KidsZoo maakt ieder schoolreisje, kinderfeestje en gezinsuitje - en al die andere momenten waarop je kinderen eens heerlijk de vrijheid gunt - een succes. Dan altijd droog en vaak zelfs binnen. Warme dagen - Aangepaste openingstijden, op dagen met temperaturen boven de 25 graden behouden wij ons het recht voor - mits er geen reserveringen zijn - om de speeltuin (vroegtijdig) te sluiten.

Vue kortingscode, Thermen tilburg kortingsbon,


Sitemap