Main Page Sitemap

Avifauna korting alphen


avifauna korting alphen

je met onze Vogelpark Avifauna korting een bezoek brengen aan het grootste vogelpark van Nederland. Hier kun je ook mooie halfapen en bijvoorbeeld pinguns bekijken! De verzorgers van dit leuke park vertellen het je graag. Met jouw Vogelpark Avifauna korting kun je met het hele gezin genieten van leuke activiteiten in het park. Wanneer je het park betreedt kun je de actuele agenda bekijken voor informatie over de activiteiten die plaatsvinden. Lees meer, handig om te weten, standaard prijs Senioren (65) 7,00. Bezoek Vogelpark Avifauna en geniet van de nachtsafari, waarbij je kennis maakt met bijzondere dieren die in het donker leven. 5 bijzondere vogels in Avifauna. Kolibries bezoeken 2000 bloemen per dag om genoeg nectar te eten.

Meer dan 300 geldige dierentuin. Dagelijkse updates, beste acties aanbiedingen. Met of zonder overnachting, bekijk. Prijzen en Avifauna korting.

Wil je ook spaarprogrammas (bijvoorbeeld AirMiles of Campina Eurosparen) meenemen in de berekening, maak dan eerst een account aan. De vreemdste, de Kiwi is het symbool van Nieuw-Zeeland. Niet de vrucht, maar het vogeltje, hoewel ze wel een beetje op elkaar lijken. Blauwe kop, een roodoranje met gele borst, groene vleugels en staart, oranje ogen en een rode snavel met een geel puntje. Je hebt van de aanbieders bekeken Nooit meer iets missen?

Winter efteling korting 2018
Tennisdirect kortingscode tennis vlaanderen
Margriet winterfair met korting
Studieplan kortingscode 2018

Je wandelt tussen de loslopende vogels door de tropische jungle van de Filipijnen, bekijkt de grootste collectie kortingscode salden flamingo's van Europa in het Cubaanse brakwatermoeras en gaat overdag op nachtsafari naar de bijzondere kiwi uit Nieuw-Zeeland. Het allerkleinste vogeltje ter wereld bijvoorbeeld: de witneksaffier, een kolibriesoort die slechts 3,5 gram weegt. Het park is in de loop der jaren steeds verder uitgebreid, tot het groots opgezette park dat het. Hun kleine vleugeltjes gebruiken ze om in balans te blijven tijdens het rennen. Zowel kinderen als volwassenen maken hier in een mooie en natuurlijke omgeving kennis met de dieren en komen alles te weten over de verzorging van de dieren in het park. Het is tevens mogelijk om kaarten voor het park te kopen inclusief een retour met de bus vanaf station Alphen aan de Rijn.avifauna korting alphen

Kinderen jonger dan 3 jaar mogen gratis het park. Voor kinderen van 3 t/m 12 jaar met korting betaal je 14,50.p.

Kiwi electronics kortingscode
Extra korting esprit


Sitemap