Main Page Sitemap

Kortingscode camera nu.nl


kortingscode camera nu.nl

dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Een extra jaar fabrieksgarantie - Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal - Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd - Wereldwijde transport- en verblijfsdekking - Kans op hoge reparatiekosten voorkomen - Ook verzekerd tijdens een dagje uit - Service via, lees meer over verzekeren. De www kaartje2go nl kortingscode premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van 12,95. Docs, books, blogger, hangouts, notizen, earth, google Collections. Plan is niet overdraagbaar.

De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. Plan af te sluiten voor een occasion of demomodel. Google-Konto, suche, maps,, play, news, gmail. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. Wat zijn de voordelen? Welke apparatuur, in principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu!


Sitemap