Main Page Sitemap

Wingman condooms kortingscode


wingman condooms kortingscode

belangrijk om op een aantal zaken te letten. Om eenvoudiger tot een goede keuze te komen, worden hieronder archeon korting ing een aantal vragen beantwoord. Daarom verkopen wij alleen condooms die voldoen aan de hoogste kwaliteit eisen en voorzien zijn van het CE-keurmerk.

Wingman condooms kortingscode
wingman condooms kortingscode

Op de website van vind je een zeer groot assortiment condooms in alle soorten, maten en smaken. Condooms gebruiken zorgt ervoor dat je SOAs en zwangerschappen voorkomt. Het slimme condoom zorgt voor minder gedoe, minder fouten en is 100 veilig!

XL condooms of, xS condooms nodig. Naast condooms en glijmiddelen hebben we ook erotische speelgoed in ons assortiment. Alle condoom bestellingen worden verstuurd in orginele condoom verpakking van Durex. Het standaard condoom is het meest verkocht op, deze heeft een goede pasvorm en is voorzien van glijmiddel voor de normale seks. Vrouwencondooms zijn perfect voor het vrijen, wanneer hij is gekomen kun je het vrouwencondoom lekker laten zitten en samen knuffelen of slapen. Hiervoor hebben wij van de perfecte oplossing: de grootverpakking condooms. Doordat de Wingman wordt geleverd in een makkelijk te openen verpakking, inclusief clip, kan het aanbrengen van het condoom niet meer fout gaan. Dit is erg belangrijk, want bij contact van sperma kan een geslachtsziekte overgedragen worden of kan de vrouw zwanger albelli fotoboek maken offline worden. Latex vrije condooms zijn uiteraard latexvrij waardoor ze geschikt zijn voor mensen met een latexallergie of mensen die graag glijmiddel op oliebasis willen gebruiken.

Wingman, condoms kortingscode augustus 2018
Condoom.nl kortingscode : 50 korting in november 2018
Condoomfabriek kortingscode 1,99 korting november 2018
Condoom, kortingscode, nU 10,85 Korting November 2018
Wingman condooms nu verkrijgbaar bij, condooms.be


Sitemap